Lastenhuone

Maalisävyn valinta lastenhuoneeseen

Olen selaillut instagramia ja pinterestiä etsien inspiraatiota lastenhuoneen sisustukseen ja nyt alkaisi olla jotain visiota jo hieman kehittynyt. Tällä hetkellä huone on kovin valkoinen ja haluaisin tänne hieman lämpöä ja leikkisyyttä. En tiedä johtuuko se tulevasta syksystä, mutta tällä hetkellä kaikki maanläheiset sävyt tuntuvat todella kivoilta. Piipahdimmekin rautakaupassa ja nappasin mukaan Tikkurilan sävykarttoja  ja kiinnitin ne seinään hahmottamaan, miltä maalisävy livenä näyttäisi.

Olin ajatellut, että Tikkurilan Etruski (vasen ylhäältä) olisi nappivalinta huoneeseen, mutta se näyttääkin tämän huoneen valossa aivan liian tummalta. Tällä hetkellä omimmalta sävyltä tuntuu keskimmäinen ylhäältä, eli Linssi. Suunnittelin, että seinä maalataan oikeasta kulmasta vasempaan kulmaan, kolmion muotoon. Seinälle tulee lisäksi String-hylly ja hieman safarihenkeä (siihenkin löytyy jo suunnitelma 🙂 ). Uskoisin että Tikkurilan Linssi -sävy voisi olla oikein kauniin lämmin ja tunnelmaa antava.

 

Maalin valinta lastenhuoneeseenMaalin valinta lastenhuoneeseenMaalin valinta lastenhuoneeseenMaalin valinta lastenhuoneeseen

 

Otin vielä ylhäällä olevasta kuvasta pois sinisen torkkupeiton, niin näkee tilan ilman sinistä väriläiskää. Mietin myös, että pitäisikö uudintanko ottaa pois ja ripustaa katosta sellainen hauska sänkykatos, mutta se on vielä suunnitteluasteella 🙂 Tilasin myös vauvan syntymämittojen mukaan Birth Poster -julisteen, joten sillekin pitää löytää sopiva paikka huoneesta.

On kyllä ihana suunnitella lastenhuoneen sisustusta! Sinne kun voi suunnitella kaikkea leikkisää ja lapsenomaista. Tuo rottinkikeinu on muuten minun vanha ja on kyllä vielä täydessä iskussa uutta keinujaa varten 🙂

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *