Joulu

Libanoninsetri joulukuusena

Libanoninsetri on meidän tämän joulun uusi joulusomiste. Viime vuonna mentiin kahden kuusen taktiikalla ja tänä vuonna meinasin jo hylätä ajatuksen, kunnes keksin hankkia meille siron ja minimalistisen libanoninsetrin. Nämä sympaattiset libanoninsetripuut (löytyy myös nimellä himalajansetri) ovat todella kauniita kukkaruukussa, eikä ne myöskään vie paljoa tilaa kodin sisustuksessa. Postauksesta ”Kodin joulumetsä: Aito joulukuusi vai tekokuusi?” näkyy meidän viime vuoden kuusimetsä olohuoneessa, joka oli aika massiivinen, heh! Tänä vuonna mentiin siis edelleen kahden kuusen taktiikalla, mutta hieman pienemmässä mittakaavassa.

Libanoninsetri joulukuusena.
Libanoninsetri (tunnetaan myös nimellä Himalajansetri) on minimalistinen ja skandinaavinen kuusi, joka sopii myös ruukkuun.

Libanoninsetri viihtyy ruukussa

Laitoin oman Libanoninsetrini Muubsin mustaan ruukkuun, johon se oli ehkä pikkuisen liian iso, mutta päätin ratkaista asian niin, että sidoin yläpuolelle jäävän ruukun reunoille mustan satiininauhan ja siihen sievän rusetin. Muita koristeita kuin led-valot, en tähän minimalistiseen joulukuuseen enää laittanut.

Libanoninsetri joulukuusena.
Libanoninsetri on kapea havupuu, joka mahtuu hyvin myös ruukkuun.

Meidän setri ostettiin Plantagenista, ja kyselinkin myyjältä ohjeita -josko saisin tämän puun säilymään pitkäänkin ruukussa. Sain kuitenkin vastaukseksi, että kyseessä on lähinnä kausipuu, joka ei todennäköisesti tule kestämään paljon joulua pidemmälle. Ruukun multa kannattaa kuitenkin pitää kosteana ja mikäli se ihmeenkaupalla selviäisi lämpimässä huoneilmassa, voisi sen aikanaan istuttaa vaikka ulos! Saa nähdä miten meille käy 🙂

Lumihuurre joulukuusi jatkaa suosiota

Koska meidän lumihuurrekuusemme on melko överi, on simppeli setri kiva kaveri meidän joulukotiimme. Toin huurrekuusen marraskuun lopussa keittiön saarekkeen viereen ja hetken aikaa se ihastutti meitä pelkät valot koristeenaan. Joulukuun puolella laitoimme kuitenkin jo koko juhlapuvun päällle ja kaikki koristeet kuusen ylle.

Huurrekuusi on trendikäs kestokuusi.
Lumihuurrekuusi saapui kotiimme taas tänä joulunakin.

Tänä vuonna hankin kuuseemme uudet led-valot ja tänä vuonna kuusemme onkin viime vuotta kirkaampi. Ensi vuonna tämä kaveri tulee taas uudestaan meitä ilahduttamaan ja saa nähdä tulenko tähän lumihuurre -malliin joskus kyllästymään 🙂 Ainakin instagram alkaa olla näitä jo ihan täynnä, heh!

Huurrekuusi on trendikäs kestokuusi.
Kynttilät ja muutamat joulusomisteet tekevät meillä joulusisustuksen.

Vuosi lähenee loppuaan ja näihin joulutunnelmiin onkin hyvä päättää tämä vuosi! Oikein ihanaa uutta vuotta!

Seuraatko jo näitä?  Sisustussuunnittelu Hurmaava Design // instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *