Lastenhuone

Lastenhuoneen viiri

Pilviviiri lastenhuoneeseen.

Löysin Habitaresta ihanan lastenhuoneen sisustustavaroita ja vaatteita myyvän Gamchan, jonka osastolta ostin sympaattisen pilvimobilen. Mutta pilvimobile kokikin muodonmuutoksen ja siitä syntyi lastenhuoneen viiri!

Postauksessa ”Habitare 2019 – Lasten sisustus”, näkyy miltä tuo pilvimobile näytti ennen tuunausta. Joka tapauksessa, kun näin ihanan mobilen vauvan sängyn yllä sain ajatuksen, että siitä voisi tuunata jotain kivaa meidän lastenhuoneeseen. Lastenhuoneestamme löytyi jo ennestään valkoiset pilvi -seinäkoukut, joten päätin tuunata mobilesta viirin.

Pilviviiri lastenhuoneeseen.

Näin toteutin DIY pilvimobiilin

Saksin mobilesta pilvet irti ja säästin kultaisen renkaan jotain uutta projektia varten. Siihenhän saa tehtyä vaikka jonkun ihanan kranssin!

Nuo pilvethän on tehty ihan helpolla periaatteella, eli sisällä on vanua ja pilven muotoiset huopapalat on ommeltu käsin kiinni. Eli pilvet voi tehdä itsekin helposti ja pääseepähän valitsemaan täysin omaan tyyliin sopivat sävyt!

Tämä diy-projekti ei ollut mikään vaivalloinen nyt kun pilvet olivat jo valmiita, joten pujottelin vain neulalla ja langalla pilvet yhteen. Ja niin olikin jo viiri valmis!

Pilviviiri lastenhuoneeseen.

Nyt pääsettekin näkemään vilaukselta tämän uuden String -hylly kokonaisuuden, josta puhuin postauksessa ”Inspiraatiota lastenhuoneeseen: String -työpiste”. Tykkään tästä todella paljon ja se sopii täydellisesti lapsen huoneeseen. String -työpöytäkokonaisuus on siitä ihana, että se vie vähän tilaa huoneesta, mutta hyllyille, kaappiin ja työtason alle saa yllättävän paljon tavaraa säilytykseen.

Teen tästä vielä oman postauksen erikseen, kunhan saan rojut piiloon :). Lisäksi työpisteeltä puuttuu vielä tuoli ja työtason korkeuskin on hieman liian korkealla. On kuitenkin kätevä, että työtason korkeus on säädeltävissä, sillä nyt pystyn itsekin tekemään tässä töitä, eikä tarvitse aina valloittaa keittiönpöytää omaan käyttöön.

Pilviviiri lastenhuoneeseen.

diy viiri

Yläkaapin sijoitimme mahdollisimman ylös, että minimies ei pääse kaappeja tutkimaan. Säilytän tuolla omia sisustussuunnittelu -koulun tarvikkeita ja muita tärkeitä papereita ja tavaroita.

Viirin laitoin nyt kokeilumielessä kaapin ylle ja ihan hauskalta se siinä näyttää. Toisaalta se voisi roikkua myös hyllyn sivulla, mutta en tiedä tuleeko sivuilla liikaa rekvisiittaa, kun valopallot ovat jo vasemmalla puolen. Mutta testaan nyt hetken näin ja vaihda sitten paikkaa, jos tuo alkaa tuntumaan liian hässäkältä. Ikkunan ylläkin se varmasti näyttäisi kivalta!

Lastenhuoneen diy pilviviiri.

Palataan tähän työpiste asiaan vielä myöhemmin! Ihanaa viikonloppua!

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Yksi kommentti

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *