Lastenhuone

Hyödynnä Jollyroomin alekoodit

Postaus Jollyroomin alekoodit sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä.

Jollyroomin alekoodit 4kpl

Nyt on mahtava hetki päivittää lastenhuoneen sisustusta hyödyntämällä Jollyroomin alekoodit, ja syksyllähän se sisustusinspiraatio aina iskeekin! Yhteistyössä Jollyroomin kanssa minulla on jakaa teille Jollyroomin alekoodit, joita on yhteensä 4 kappaletta! Alekoodit ovat voimassa sunnuntaihin 13.9.2020 saakka, joten nyt ehtii vielä hyvin miettiä jos on tarvetta esim. lasten vaatteille, leluille, rattaille, sängylle ym. Poimin tähän myös omat tärpit mitkä olisivat ihanat lastenhuoneeseen tai mitä syksyn uutta Jollyroomilta löytyy.

1. Tarjous: *Lastenhuone-kategorian tuotteet -20%

jollyroom_alekoodi

Alekoodilla ROOM20 saat 20% alennusta *lastenhuone -kategorian tuotteista! Jos siis on tarvetta vaikka uudelle sängylle niin tämä kyllä kannattaa hyödyntää. Ensimmäinen sänky on *Sebra vauva-ja juniorisänky, toinen on *JLY Heaven juniorisänky + laatikko joka löytyy myös meidän lastenhuoneesta (postaus on ”Pinnasängystä juniorisänkyyn” jos haluat katsoa miltä meidän sänky näyttää), kolmas on iki-ihana talosänky eli *Minitude Nordic Jax ja neljäs pinnasänky on *JLY Bedside Crib.

Meillä oli vauva-aikana mummolassa käydessä aina matkasänky mukana ja koin sen todella helpoksi kantaa mukana. Tämä *BabyBjörn matkasänky kulkee kevyesti reissuilla matkassa ja on helppo ottaa käyttöön. Sitten poimin mukaan vielä puun sävyisen *Minitude Nordic Mason talosängyn, joka on niin hellyyttävän näköinen! Alekoodi käy tosiaan kaikkiin lastenhuone -kategorioiden tuotteisiin ja nämä ovat siis vain nostoja ihanuuksista.

2. Tarjous: *Luca & Lolan vaatteet -50%

jollyroom

Alekoodilla LOLA50 saat kaikki *Luca&Lolan vaatteet -50% alennuksella! Nyt kannattaa päivittää vaatekaappia syksyyn ja hankkia todella edullisesti vaikka ulkovaatetta. Ensimmäinen kuoritakki on Bergamo-kuoritakki, toinen Elsa-kuorihaalara, kolmas Amara-fleecetakki, neljäs Panda-fleecehaalari, viides Frida-Leopard haalari, ja viimeinen*Como-kevyttoppatakki Leopard.

3. Tarjous: *Lastenvaunut -10%

jollyroom

Kolmas tarjous koskee Jollyroomin *lastenvaunuja. Koodilla BABY10 saa -10% alennuksen ja vaihtoehtojahan tuolla on paljon! Tässä muutama poiminto: *Kinderkraft Multipurpose 3-in-1 -yhdistelmävaunut + koppa, *Babyzen Yoyo -lastenrattaat (Nämä on muuten ihan parhaat rattaat! Meillä on ollu nämä nyt pari vuotta ja menee niin pieneen tilaan ja voi ottaa lentokoneeseen sisälle hattuhyllyyn!), *Britax -sisarusvaunut, *North 13.5 pyöräkärry, *Nordlys -lämpöpussi ja *Beemoo Easy Fly -lastenrattaat

4. Tarjous: *Lelut -10%

jollyroom_alekoodi

Viimeinen tarjous koskee lasten leluja ja koodilla PLAY10, saa -10% alennusta lasten leluista! Tämä on se meidän pikku miestä varmasti kiinnostavin kategoria ja kohtahan hänellä onkin synttärit! Tässä muutama lelupoiminto: *Kinderkraft Smartplay -leikkimatto, *JLY Play-pallomeri, *Cloudberry Castle -leikkikeittiö, *Mini Speeders -potkuauto, *Injusa -sähkömönkijä ja*Lego Classic -rakennuslaatikko.

Mukavaa syksyä kaikille!

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *