Lastenhuone

Matala parvisänky tuo lisää tilaa lastenhuoneeseen

Lasten matala parvisänky antaa lisää tilaa leikille ja säilytykselle (Kaupallinen yhteistyö: Jollyroom. Sisältää mainoslinkkejä -mainoslinkit merkattu *-merkillä.)

Matala parvisänky on erinomainen valinta pieneen lastenhuoneeseen, kun tilaan kaivataan lisää leikki- ja säilytystilaa. Matala parvisänky on turvallinen valinta pienelle leikkijälle, sillä se ei tunnu liian korkealta, mutta sen alta löytyy kuitenkin tilaa säilytysratkaisuille ja majaleikeille. Meidän lastenhuoneemme n. 9 neliötä, joten tila on erittäin kompakti ja kaikki keinot on otettava käyttöön tilan maksimoimiseksi.

Parvisänky antaa lisää tilaa säilytykseen.
Matala Hoppekids Basic parvisänky on erinomainen ratkaisu pieneen lastenhuoneeseen. Tukeva sänky on mieleinen pienelle nukkujalle ja sängyn alle voi toteuttaa majan, lelujen säilytyspisteen, tai vaikka pehmoisen lukunurkkauksen.

Jollyroom Hoppekids Basic parvisänky – korkealaatuinen matala parvisänky

Yhteistyössä *Jollyroomin kanssa päivitimme lastenhuoneen ilmeen ja saimme parvisängyn avulla runsaasti lisää tilaa lelujen säilytykseen. Pesämäinen tila on myös mukava soppi leikeille ja sängyn alle saa tehtyä monta erilaista kokonaisuutta. Me toteutimme parvisängyn alle lelujen säilytyspisteen ja lisäksi myös pienen ”keittonurkkauksen”. Yhtälailla sängyn alla voisi myös olla maja (Jollyroomista voi ostaa sängyn mittojen mukaan tehdyt *sänkyverhot), tai pehmoinen lukunurkkaus.

*Hoppekids Basic parvisänky on todella tukeva ja korkealaatuinen, ja se oli helppo koota. Sänky on valmistettu männystä ja lisäksi tikkaiden puoli on vaihdettavissa. Parvisänky on korkeudeltaan 105cm ja leikki- /säilytystilaa jää 69cm. Sänky on 168cm pitkä ja 81cm leveä. Patjana meillä on *Hoppekidsin vaahtomuovipatja 70cm x 160cm, joka on yhdistetty *Hoppekidsin Patjansuojukseen.

Parvisänky antaa lisää tilaa säilytykseen.
*Hoppekids Basic parvisänky on helppo koota ja se on erittäin tukeva ja vakaa. Sänky on kooltaan 160cm x 70cm, joten se ei vie paljoa tilaa kompaktin kokoisesta lastenhuoneesta. Tikkaat voi asettaa sängyn molemmin puolin.

Parvisänky on lasten suosikki

Meillä poitsu oli aivan fiiliksissä uudesta kerrossängystä. Kuinka hauskaa on kiivetä tikkaita pitkin ja leikkiä omassa majassa! Kävimme yhdessä läpi kaikki lelut ja järjestelimme ne sängyn alle säilytyslaatikoihin. Lisäksi asensin vielä himmennettävissä olevan led-nauhan sängyn reunaan kiinni, jolloin leikkitilaan tulee mukavasti valoa.

Nyt huoneeseen jäi enemmän tilaa myös *Minituden Nordic Usva pupu -pöytäryhmälle, joka on ollut meillä jo parisen vuotta kovassa käytössä. Postauksesta Puputuoli ilahduttaa leikkijää: Lasten pöytäryhmä löytyy oma postaus tuosta ihanasta pöytäryhmästä.

Parvisänky antaa lisää tilaa säilytykseen.
Matalan parvisängyn leikki- ja säilytystila on juuri passeli meidän 4-vuotiaalle leikkijälle. Sängyn reunassa kulkee led-nauha, joka antaa valoa leikkihetkiin. Kankaiset säilytyskorit ovat *Minituden 3-pack.

Kokemuksia lasten parvisängystä

Ryhdyimme puhumaan uudesta sängystä pojallemme ja kyselimme mitä hän tykkäisi ns. ”isojen poikien sängystä”, joka olisi kerrossänky ja johon noustaan tikkaita pitkin. Poikamme oli todella innoissaan uudesta sängystä ja yläsängyssä nukkuminen oli hänelle tuttua jo päiväkodista. Matala parvisänky oli täydellinen valinta meille, sillä se ei ole kuinkaan niin korkea, että lasta jännittäisi nukkua siellä. Kuitenkin parvisängyn korkeus on riittävä siihen tarkoitukseen, että sen alle saa kaivattua säilytystilaa. Olen huomannut, että nyt lastenhuone pysyy paljon paremmin järjestyksessä ja koko tila on paljon paremmin hyötykäytössä. Lisäksi bonusta on vielä se, että lapsi on nukkunut todella hyvin uudessa sängyssä ja olemme onnistuneet katkaisemaan yöllisen heräilykierteen. Tämä toki on varmasti monen asian summa, mutta siirtyminen uuteen sänkyyn on kuitenkin varasti edesauttanut nukkumista.

Parvisänky on pienen lastenhuoneen apu.
Sängyn yläpuolelta löytyy edelleen vanha tuttu vuodekatos.

Jätin sängyn yläpuolelle jo olemassa olleen *Alice & Fox Linnea vuodekatoksen (sävy Antarctica) ja sattumalta myös *Roommaten Rabbit pupuvalaisin sattui olemaan juuri oikealla korkeudella. Leikkikeittiö mahtui myös näppärästi sängyn päätyyn, eikä se vie enää tilaa muualta huoneesta.

Lasten parvisänky antaa lisää tilaa leikille.
Parvisängyn korkeus lattiasta sängyn alalaitaan on 69cm, joten sängyn alle mahtuu hyvin lelujen säilytystä.

Puolikorkea parvisänky on käytännöllinen ja ihanteellinen pienelle lapselle

Päätin kuvata sängyn vielä ilman pupu -pöytäryhmää, jolloin sängyn koko ja korkeus tulee hyvin esille. Olemme kyllä super-tyytyväisiä tähän sänkykokonaisuuteen. Sänky on täydellisen korkea myös aikuiselle, sillä siihen on helppo vaihtaa petivaatteet, se on helppo pedata ja voisi sanoa, että sänky on näin aikuiselle aivan loistavalla ergonomisella korkeudella 🙂

Parvisänky ratkaisee lastenhuoneen lelujen säilytyshaasteet ja se tuo ilmavuutta ja tilan tuntua pieneen lastenhuoneeseen. Meidän nukkujamme on reilu 4-vuotias ja ainakin meillä tähän *puolikorkeaan parvisänkyyn siirtyminen on sujunut erittäin helposti. Yhtään ei ole lapsi puhunut, että sänky olisi liian korkealla. Tähän toki varmasti vaikuttanut myös aikaisemmin mainitsemani seikka päiväkodin yläsängyssä nukkumisesta. Tikkailla kiipeily on jännää puuhaa ja ainakin itsestäni tuntuu, että lapsi on ottanut sängyn omaksi pesäkseen, jossa on myös huikea maja!

Parvisänky on pienen lastenhuoneen apu.
Kuvassa Hoppekids Basic parvisänky vielä kokonaisuudessaan. Sänky on erittäin kompaktin kokoinen ja tuo lisä ilmavuutta ja tilan tuntua pieneen lastenhuoneeseen.

Alennuksia Jollyroomilla – alekoodilla crazy20

Jollyroomissa on muuten meineillään Crazy Week x 3, jolloin valikoiduista tuotteista saa -20% alennuksen. Kamppanja pitää sisällään tuotteita useasta eri kategoriasta aina lasten tarvikkeista, vaatteisiin ja pyöriin.

Seuraatko jo näitä?  Sisustussuunnittelu Hurmaava Design // instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *