Koti ja sisustus

Orthex tekee tavaroiden säilytyksestä tyylikästä: kierrätysmuovista valmistetut laatikot viimeistelevät kaapit kuntoon

*Kaupallinen yhteistyö: Orthex Group

 

Pääsin tekemään yhteistyötä Orthexin kanssa, joka tunnetaan arkea helpottavista ja käytännöllisistä säilytysratkaisuista. Nyt oli aika laittaa kodin kaapit viimeistään kuntoon viime vuoden muuton jäljiltä, joten mittailin tarkkaan, mitä ja millaista säilytyskoria ja laatikkoa mihinkin tarvittiin. Alla olevassa kuvassa löytyy urakkani ja täytyy kyllä sanoa, että vaikka näissä kaappien läpi käymisessä on oma hommansa, niin on ihana nähdä järjestelmällinen lopputulos. Ja nyt tekin pääsette kurkkaamaan pariin meidän kaappiin, ennen ja jälkeen kuvien muodossa!

Kannattaa muuten kahlata jutun loppuun, sillä myös teillä on mahdollisuus voittaa oma paketti Orthexin kauniita ja käytännöllisiä 100% kierrätysmuovista valmistettuja säilytyslaatikoita!

 

orthex smart store

 

Eteinen järjestettiin viime viikonloppuna ja sieltä löytyy näitä todella kauniita 100% kierrätysmuovista tehtyjä valkoisia laatikoita, joissa on vielä sievä bambukansi. Näitä laatikoita löytyy kolmessa eri koossa ja meillä on nyt tätä suurinta ja myös keskikokoista mallia. Näihin laatikoihin saa tuollaiset, myöskin kierrätetystä muovista tehdyt etiketit, joihin pystyy kirjoittamaan mitä laatikot sisältävät. Itse laitoin dymolla tekstit laatikoihin, sillä minulta ei löytynyt vesiliukoista tussia. Laitoin näihin laatikoihin nyt ns. talvihuivit ja pipot, joten nyt oikealla puolella olevaan pitkään hyllykaappiin mahtuu paremmin kesäasusteet.

 

orthex smart storeorthex smart store

 

Pari keskikokoista laatikkoa löytyy meiltä myös tv-tason kaapeista. Noihin kätkeytyi johdot ja muu sälä. Täytyy muuten kyllä todeta, että nuo bambukannet sopivat todella kauniisti tv-tason/lipaston puupintaan.

 

orthex smart store

 

Meidän pikku vessan kaapisto on ollut siinä tilassa, että sinne on yritetty heitellä kaikkea tarpeellista sillä periaatteella, että toivottavasti mikään ei tule samalla alas 😀 Kaapisto ei ole kovin syvä, joten siksi tämä kaipasi ehdottomasti järjestämistä. Vessan hyllyille mahtui täydellisesti SmartStore Compactin XS -kokoiset pienet säilytyslaatikot. Näitä löytyy hyllyiltä nyt kirkkaina sekä valkoisina. Lisäksi vanulaput ja vanupuikot säilyvät nätisti kirkkaissa 0,8L säilytyspurkeissa. Hyllyiltä löytyy myös SmartStore -laatikoihin tarkoitettuja tilanjakajia/sisäosia, joissa on helppo säilyttää rasvoja ja hygieniatuotteita.

 

orthex smart storeorthex smart store

 

Kodinhoitohuoneen kaapit olivat jo aika piukassa, haha! Tämän järjestin kokonaan uudelleen ja nyt hyllyt ovat ihanan selkeät ja kompaktit! Myös täältä löytyy mm. pieniä XS-kokoisia SmartStore Compact -laatikoita ja lisäksi SmartStore Home laatikoita, joissa on sisällä tilanjakajat.

 

orthex smart storeorthex smart store

 

Arvonta

Ja nyt sitten vielä se pääsiäiskilpailu! Tämä toteutetaan somen puolella, eli sinulla on nyt mahdollisuus voittaa kolme kappaletta Orthexin SmartStore Basket Recycled -säilytyslaatikoita bambukansineen. Paketti tulee sisältämään 1 x 13L laatikko, 1 x 10L laatikko, 1 x 6L laatikko plus kannet. Minulla itselläni ei ole tuota pienintä laatikkoa, mutta Orthexin nettisivuilta voi käydä katsomassa tarkempia mittoja.

 

Kisaan voi osallistua joko Hurmaavan valkeaa blogin facebook-sivuilla tai instagramissa.

 

  • Osallistumaan pääsee tykkäämällä Hurmaavan valkeaa facebook-sivusta ja kommentoimalla facebookissa tämän postauksen linkkiin, minne nämä säilytyslaatikot sinun kodissasi pääsisivät.
  • Osallistua voi myös instagramin kautta seuraamalla @hurmaavanvalkeaa tiliä, sekä tykkäämällä arvontakuvasta ja kommentoimalla minne laittaisit nämä kauniit säilytyskorit omassa kodissasi.

 

Arvonta päättyy 30.4.2019 kello 24:00 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. 

 

(Instagram ja Facebook eivät ole osallisena arvonnassa)

 

orthex smart storeorthex smart store

 

Onnea kisaan ja oikein ihanaa pääsiäistä kaikille!

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

7 kommenttia

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *