Koti ja sisustus

Bricoflor – Trendikkäitä tapetteja helposti netistä

Sisältää mainoslinkkejä.

Mainoslinkit merkattu * -merkillä.

Uusi vuosi saa taas katsomaan kotia uusin silmin ja ainakin itsellä puraisee sisustuskärpänen, jolloin tekee mieli tehdä jotain uutta ja innostavaa omaan kotiin. Esittelenkin nyt Bricoflor -yrityksen, joka on Euroopan suurin tapettien ja lattioiden verkkokauppa. *Bricoflorin verkkokaupassa on laaja tapettivalikoima, josta löytyy jokaisen tyyliin sopiva tapetti. Valikoimaa on helppo selata ja jokainen tapetti on myös kuvattuna kokonaisena seinäpinta-alana, joka helpottaa käsitystä siitä, miltä tapetti näyttäisi oman kodin seinällä.

Osta tapetit helposti netistä Bricoflorilta.
Mietityttääkö miltä tapetti näyttää kokonaisuudessa seinällä? Bricoflorin jokainen tapetti on kuvattu myös seinään tapetoituna, joka helpottaa tapettien hankintaa.

Nimen omaan tapeteilla sisustukseen on helppo tehdä muodonmuutos, jolla on kuitenkin kokonaisuuten suuri vaikutus. Tapeteilla saa tuotua helposti sitä omaa tyyliä kodin sisustukseen. Tämän hetken trendikkäimmät tapetit koostuvat kukkatapeteista, maanläheisistä metsätapeteista, herkistä lintutapeteista, romantiseen tyyliin sopivista vintagetapeista ja industrial tyylisistä tiilitapeteista, jotka luovat teollista tunnelmaa.

Varsinkin nyt kun kotona vietetään yhä enemmän aikaa, harkitsevat monet kodin sisustusta uudelleen. Sisustuksen päivittäminen onnistuukin pienillä jutuilla ja oikealla tapettivalinnalla voit helposti raikastaa kotisi tilaa ja tehdä siitä mieleisen.

Kodin uudelleen sisustaminen voi usein tuntua todella työläältä (ja kalliilta!) projektilta, mutta tapetit ovat täydellinen ratkaisu tähän ongelmaan.

Bricoflor valokuvatapetit verkkokaupasta.
Tutustu myös upeisiin valmiisiin valokuvatapetteihin, tai luo oma uniikki tapetti valokuvastasi!

Tapetit ovat kustannustehokas tapa vaihtaa kodin sisustusta ja tunnelmaa. Eri tapettilaadut sopivat eri tiloihin, kuten kylpyhuoneisiin ja keittiöön. BRICOFLOR:in tapeteista löydät oikeat tapettimateriaalit kaikkiin kodin tiloihin.

Kukkatapetit – Upeaa tunnelmaa kotiin

Kukkatapetit sopivat erinomaisesti moderniin ja tyylikkääseen sisustukseen ja niiden avulla luot viihtyisän ja intiimin tilan, sillä vaihtoehtoja on niin monia! *Kukkatapetit sopivat kauniisti niin makuuhuoneeseen kuin lastenhuoneeseen, mutta yhtä hyvin myös keittiöön. Valitsemalla makuusi sopivan kuosin, voit luoda sisustukseesi modernin vaikutelman tai saavuttaa saman maalaisromattisen tunnelman kuin unelmiesi mökillä.

Osta tapetit helposti netistä Bricoflorilta.
Kuvassa pionitapetti 373923 valmistajalta A.S. Création, kokoelmasta New Walls.

Yhdistelemällä erilaisia sisustustyylejä, luot kontrastia sisustukseen. Kukkatapetit sopivat kauniisti myös skandinaaviseen tyyliin ja voit luoda tapetilla sisustukseen hienovaraisen ja tyylikkään yksityiskohdan. Vaihtoehtoja on lukemattomia ja oikeilla valinnoilla saat huoneen näyttämään valoisammalta ja suuremmalta. Valikoimasta löydät kaikkea aina maalaismaisista vintagekuvioista moderneihin kukkakuvioihin saakka. Kukkatapetteja löytyy tietenkin myös lukemattomissa eri väreissä.

Metsätapetit – Tuo luonto lähemmäksi arkeasi

Metsätapetit toimivat vastakohtana arjen kiireille ja liikenteen meluille. Metsä onkin useasti mielenmaisemassa rauhoittava elementti. *Metsätapetit luovat kotiisi metsän rauhallisen ilmapiirin ja harmonian. Bricoflor tarjoaa runsaan määrän eri metsäaiheisia tapetteja eri vuodenaikojen mukaan ja voit matkustaa sisustuksessa myös kauas pois Suomen metsistä ja valita vaikka rohkean viidakkotapetin!

Bricoflor metsätapetit verkkokaupasta.
Kuvassa 95898-1 tapetti Dekora Natur 6 kokoelmasta, valmistalta A.S. Creation. Bricoflor.

Valitsitpa hienovaraisen, maanläheisen tai rouheamman metsätapetin, antavat ne rauhoittavan ilmapiirin huoneellesi. Valikoimista löytyy jokaiseen huoneeseen sopiva malli, jolla luot rennon ja elegantin tunnelman. Oksat ja puut motiiveina luovat esimerkiksi pienen metsän huoneeseesi ja lastenhuoneeseen löydät sympaattiset metsäneläimiä sisältävät metsätapetit.

Lintutapetit – Rajattomia mahdollisuuksia

Lintutapetit ovat oivallinen valinta, kun halutaan luoda seiniin syvyyttä ja vaikutelmaa korkeasta tilasta. Jo lentävä lintu symbolina itsessään, on lupaus rajattomasta tilasta ja vapaudesta. Kauniit *lintutapetit ovat trendikkäitä ja voit luoda niiden avulla tilaan leikkisyyttä, romanttista vivahdetta, maalaishenkisyyttä tai modernia nuorekkuutta. Eri tapettivaihtoehdot antavat mahdollisuudet eri tyyleihin ja kauniilla lintutapetilla saat luotua sisustukseen yllätyksellisyyttä. Miltä kuulloistaisi vaikka flamingot vessassa?

Bricoflor lintutapetit verkkokaupasta.
Flamingotapetti 360921 löytyy valmistajalta A.S. Creation, kokoelmasta Four Seasons.

Lintutapetit sopivat myös täydellisesti lastenhuoneisiin, sillä ne ovat persoonallisia ja luovat viihtyisyyttä perheen pienempien huoneisiin. Lasten lintutapeteissa seikkailevat muun muassa unelmoivat pöllöt, hauskat kolibrit, flamingot mutta myös lumotut metsät. Nämä kaikki sopivat erinomaisesti leikkitilaan ja rentoon ilmapiiriin.

Vintagetapetit – ajatonta loistoa kotiisi

*Vintagetapetit antavat tilalle todella kodikkaan tunteen ja ne tekevät kodistasi viehättävän. Ripaus edellisten vuosikymmenten tyyliä sisustuksessa, luo kotiisi kerroksellisuutta. Yhdistelemällä vintagelöytöjä ja moderneja huonekaluja sekä sisustusesineitä pystyt todella tekemään tilasta henkilökohtaisen ja ainutlaatuisen.

Bricoflor vintagetapetit verkkokaupasta.
A.S. Création 363123 tapetti, kokoelmasta Palila.

Mielenkiintoisen tunnelman luot yhdistelemällä eri aikakausia ja valittavanasi on runsas määrä eri vuosikymmenten tyylejä. Vintagetapeteilla voit luoda tilaasi romanttisen maalaistyylin, trendikkään ilmapiirin Shabby Chic-tyylissä, tai ihanan rennon pohjoismaisen tunnelman. Esimerkiksi 60- ja 70-luvun aikakaudelle tyypillisiä kuviointeja olivat graafisetkuviot, kukat ja vahvat värit. Lisäksi vintagetapettien avulla voi korostaa kauniisti vanhoja huonekaluja.

Tiilitapetit – urbaania ja teollista tyylä

Teollinen sisustustyyli pitää sisällään rouheita elementtejä, joihin kuuluu tiiliseinät, betoni, esillä näkyvät putket, kovat pinnat, rautapylväät ja korkeat tilat. Industrial henkinen sisustus on suosittua ja sen pystyy toteuttamaan sisustuksessa, vaikkei asuisikaan loft-asunnossa. Tunnelmallinen *tiilitapetti luo tilaan samaa karkeaa mutta kaunista vaikutelmaa, kun sen valitsee tilaan sopivaksi. Esimerkiksi tiilatapetti keittiön välitilassa jossa on lasipäällä, antaa mielenkiitoisen efektin ja kontrastin keittiön sisustukseen.

Bricoflor tiilitapetit verkkokaupasta.
Tiilitapetti 361394 valmistajalta A.S. Création, kokoelmasta Neue Bude 2.0.

Jos pidät värikkäästä sisustuksesta, tiilitapetteja löytyy värikkäimmissä vaihtoehdoissa. Jos taas suosit maanläheisiä ja neutraaleja värejä sisustuksesssa, voit valita harmoonisia valkoisen sävyjä.  Valitse vain sinulle sopiva tapetti, jolla luot upean teollisen tunnelman.

*BRICOFLOR:in nettikaupasta löytyy kaikki nämä vaihtoehdot ja monia muita kauniita tapetteja selkeine tuotekuvineen. Käy tutustumassa ja inspiroidu! Suosittelen myös tutustumaan *valokuvatapetteihin, jotka ovat upean näyttäviä ja varsinaisia katseenvangitsijoita. Voit myös luoda tapetin omasta valokuvasta ja tilata sen omien mittojen mukaan.

Seuraatko jo näitä?  Sisustussuunnittelu Hurmaava Design // instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *