Koti ja sisustus

Sisustussuunnittelu Hurmaava Design on syntynyt!

Hurmaava Design toteuttaa sisustussuunnitelman netissä.
Tässä on uusi yritykseni Hurmaava Design!

Täällä ollaan oltu jännän äärellä sekä työn touhussa ja nyt voin ilokseni kertoa, että olen perustanut oman sisustussuunnittelu-yrityksen, jonka nimi on Hurmaava Design. Aloitin viime vuonna 2019 sisustussuunnittelijaopinnot ja valmistuin keväällä 2020 sisustussuunnittelijaksi AJK:sta. Matkaani opinnoissa saattoi seurata somessa ja muutama postaus täältäkin löytyy. Haaveena oli oma toiminimi ja niinpä päätin hankkia sellaisen ja opettelin tekemään itse omat nettisivuni, jotka nyt viimein pääsen kaikille näyttämään!

Valmiit sisustuspaketit etäsuunnitteluna

Minun yritykseni Hurmaava Design on moderni sisustussuunnittelutoimisto, joka tarjoaa sisustuspalveluita hyödyntäen myös nykyajan tekniikkaa. Minulta voit ostaa valmiiksi hinnoitellun sisustuspaketin, joka toteutetaan etäsuunnitteluna. Sisustuspaketteja löytyy kolme erilaista, tai sitten voin räätälöidä juuri sinulle sopivan paketin. Lisäksi toteutan paljon muita sisustuspalveluita niin asuntojen ja liiketilojen stailauksesta perinteiseen sisustussuunnitteluun. Valmiiksi hinnoiteltuihin sisustuspaketteihin pääset tutustumaan Etäsuunnittelu -linkistä.

Hurmaava Design yrityksen hirsitaloprojekti toteutettiin etänä.
Ensimmäinen suuri sisustussuunnittelu-toimeksianto on upea hirsitaloprojekti Rovaniemellä.
Uusia haasteita

Valmistumisen jälkeen ryhdyin heti työn touhuun ja pääsin mukaan hirsitaloprojektiin, jossa toimin sisustussuunnittelijana. On ollut mahtava päästä heti tositoimiin ja olenkin suunnitellut kohteeseen kiintokalustesuunnitelmat (keittiö, kylpyhuone, kodinhoitohuone, vessa, saunarakennus, jne.) ja valinnut käytettävät materiaalit laatoista lähtien. Odotankin innolla, että kohde valmistuu ja valmis lopputulos pääsee näytille!

Koronan iskiessä kovaa lentoliikenteeseen, olen itsekin ollut lomautettuna päivätöistä, mutta toisaalta kaikki tämä on mahdollistanut minulle uuden ammatin. Hain myös telkkarin sisustusohjelmista tutuksi tulleelle Temal -yritykselle sisustussuunnitelijaksi ja iloksi voin kertoa, että minut valittiin heidän sopimussuunnitteljaksi!

Classic Design -sisustuspaketin arvonta

Voita Classic design sisustuspaketti.

Uuden yritykseni kunniaksi haluan järjestää myös arvonnan, jossa arvon voittajalle yhden Classic Design-sisustuspaketin. Tämä sisustussuunnitelma toteutetaan etäsuunnitteluna, eli yhteydenpito käydään verkon välityksellä. Classic Design-sisustuspaketti pitää sisällään yhden huoneen sisustussuunnitelman: pintamamateriaalit (esim. maalisävy & tapetti) ja tuotehankinnat kuten; valaisimet, tekstiilit, huonekalut ja somisteet. Suunnitelma pitää sisällään huonekortin, joka toimii myös ostoslistana ja apuna hankinnoissa.

Arvontaan voit osallistua jättämällä kommentin tänne blogiin, Hurmaavan valkeaa blogin facebook-sivuille tai instagramiin.

  • Kirjoita tämän postauksen kommenttiosioon mihin huoneeseen haluaisit sisustussuunnitelman tehtävän.

tai

tai

  • Voit osallistua instagramin kautta seuraamalla @hurmaavanvalkeaa tiliä, sekä tykkäämällä arvontakuvasta ja kommentoimalla kuvan alle mihin huoneeseen haluaisit minun tekevän sisustussuunnitelman.

Arvonta päättyy 6.10.2020 kello 24:00

(Instagram ja Facebook eivät ole osallisena arvonnassa)

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

2 kommenttia

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *