Inspiraatio

Huhtikuun ihanimmat

Voi vitsi kun alkaa näyttää jo keväiseltä! Aurinko paistaa, ja nyt mennään jo huhtikuun puolella! Mahtavaa 🙂 Tein omien fiiliksieni pohjalta tällaisen sisustuskollaasin, joka kuvastaa hyvin tämän hetkisiä tunnelmia niin sisustuksessa kuin muuallakin elämän osa-alueilla.

Tämä on tehty ihan oman intuition pohjalta, ja on aika hauska katsoa näin jälkikäteen kuvista, että mitähän tässä olen oikein hakenut, haha!

Ainakin hempeät värit ovat vahvasti mukana, ja jonkilainen pehmoisuus ja kirkkaus huokuu tavaroista. Varmasti tuo aurinko sen verran vaikutti, että mitään kovin tummaa tai synkkää ei kollaasin valikoitunut. Tässä taitaa olla nyt tämä minun tämän kevään väripaletti. Hempeää, herkkää, valkoista, pastellinsävyjä ja vähän blingiä.

Juu-u kyllähän tämä kelpaa 😉 Ei muuta kuin kohti kesää!

 

Hurmaavan herkullinen pääsiäiskollaasi sisustuslehtien tyylin Hurmaavan herkullinen pääsiäiskollaasi sisustuslehtien tyylin Hurmaavan herkullinen pääsiäiskollaasi sisustuslehtien tyylin Hurmaavan herkullinen pääsiäiskollaasi sisustuslehtien tyylin Hurmaavan herkullinen pääsiäiskollaasi sisustuslehtien tyylin

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *