Inspiraatio

Minimalistinen sohvapöytä

Jo hetken aikaa se on ollut mielessä, mutta nyt se alkaa jo kutkuttaa kovasti, eli uusi sohvapöytä! Meillähän on sohvapöytänä tuo itsetehty eurolavapöytä ja faktahan on, että onhan se jo vähän nähty juttu. En silti tule siitä luopumaan sillä minulla on sille uutta käyttöideaa, mutta haluaisin kovasti jonkun toisen sohvapöydän sen tilalle.

Hakusessa olisi siis minimalistinen ja kaunis pöytä, joka sopisi tänne meidän sisustukseen. Tässä hieman vaihtoehtoja ja ideaa siitä mitä minulla on mielessä.

By Lassenin Twin! Tarviiko sanoa enempää 🙂 Aivan ihana, kevyt ja minimalistinen. Ehkä jopa täydellinen, haha! Näitä voisi laittaa esimerkiksi kaksi vierekkäin, tai sitten kuten kuvissa, isompi ja pienempi lomittain.

 

sohvapöytä

sohvapöytä

sohvapötä

Kuvat: Finnish Design Shop

 

Myös Ellokselta löytyy kaunis marmorinen sohvapöytä, Axx. Alhaassa kuvassa on vihreä versio, mutta itse tykkään enemmän tuosta vaaleammasta. Mietin vain, että onkohan tuo liian korkea.. Olen jo niin tottunut tuohon matalaan eurolavapöytään.. Toisaalta vaihtelu virkistää!

 

sohvapöytä

sohvapöytä

Kuvat: Ellos

 

Sitten löysin myös tällaisen kauniin valkoisen marmorisen sohvapöydän trademarx.fi -sivustolta. Pöydän nimi on Carrie, ja se vaikuttaa myös aika kivalta. Hintakaan ei ollut paha.

 

sohvapöytä

Kuva: Trademax

 

Jotain tämän tyyppistä olisi siis hakusessa! Saa antaa vinkkejä jos jossain on joku ihana linjakas pöytäyksilö 🙂

 

Kivaa viikonloppua!

 

Seuraatko jo näitä? instagram // facebook // pinterest // styleroom

 

Yksi kommentti

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *