Matkat

Ystävänpäivä Haikon kartanossa

Olimme viikko sitten juhlistamassa ystävänpäivää Haikon kartanossa, ja ajattelin jakaa myös tänne blogiin tunnelmia paikan päältä. Olin ostanut hullareilta Haikon kartanon -lahjakortin Jannelle joululahjaksi, ja nyt olikin sopiva hetki käyttää se pois.

Yövyimme kylpylän puolella ja saimmekin huoneen, josta oli todella hieno näköala järvelle. Olimme yötä su-ma, joten ehkä se vaikutti asiaan. Kannattaa ehkä laittaa huonetta varatessaan toiveisiin, että haluaa huoneen järven puolelta, sillä osa huoneista on kyllä aika huonolla näköalalla maantasolla..

Mitään sen kummempia suunnitelmia meillä ei ollut tehtynä, joten tepastelimme sunnuntaina Haikon aluetta ympäriinsä ja nautimme auringonpaisteesta. Tärkeintä oli päästä rentoutumaan ja nauttimaan hetkestä. Kävimme myös kuntosalilla ja tietysti vierailimme itse kylpylän puolella. Mikään kauhean isohan tuo kylpylän puoli ei ole, mutta tykkäsin kovasti ”saunapolusta” ja olihan se altaissa kelluminenkin ihan rentouttavaa. Sunnuntaina tuolla ei juurikaan ollut porukkaa, joten tunnelma oli mukavan rauhallinen.

 

ystävänpäivä haikon kartanossa ystävänpäivä haikon kartanossaystävänpäivä haikon kartanossaystävänpäivä haikon kartanossa  ystävänpäivä haikon kartanossa ystävänpäivä haikon kartanossa

 

Illalla menimme tietysti kartanon puolelle syömään ja täytyy kyllä sanoa, että ruoka oli todella hyvää! Itse kartano on muuten todella kaunis. Sisältä löytyy kauniita saleja ja oleskelutiloja, sekä tietysti itse pääsali, jonne meidän pöytämmekin oli katettu.

 

ystävänpäivä haikon kartanossaystävänpäivä haikon kartanossaystävänpäivä haikon kartanossa ystävänpäivä haikon kartanossa

 

Aamulla nautimme aamupalan kartanon puolella ja suuntasimme päiväksi Porvoon vanhaan kaupunkiin. Lounastimme Zum Beispiel -ravintolassa, joka on ollut kyllä joka kerta erittäin hyvä. Vahva suositus siis sille, jos suuntaatte Porvooseen.

 

ystävänpäivä haikon kartanossa ystävänpäivä haikon kartanossa

 

Oli kyllä ihana irtiotto arjesta ja mikä sää meille sattuikaan! Aivan ihana miniloma 🙂

 

Kivaa sunnuntaita <3

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *