Makuuhuone

Yöpöytä pieneen makuuhuoneeseen: Iittala Aitio -laatikko yöpöytänä

Kuten edellisessä asunnossamme, myös tässä nykyisessä, on makuuhuone suhteellisen kompakti tila. Toisin sanoen makuuhuoneemme on melko pieni. Itse en koe sitä ongelmaksi ja myös pieneen makuuhuoneeseen saa järjestettyä tarvittavat huonekalut. Silloin kannattaa ottaa käyttöön mm. sängyn takaseinä, johon voi kiinnittää niin yöpöytää kuin lukuvalaisimia. Myös sängynpäätyä voi käyttää hyödyksi ja siihen voi laittaa lukuvalon, jossa on esimerkiksi nipistinmekanismi. Muun muassa postauksessa ”Olohuoneen ihana uusi valaisin: Artemide Tolomeo” näkyvä Artemiden Tolomeo -nipsuvalaisin on todella nätti ja näppärä ratkaisu. Vanhan kodin makuuhuoneessa lukuvalot roikkuivat seinään kiinnitetyissä koukuissa. Kuvia tästä ratkaisusta voi käydä kurkkaamassa postauksesta ”Moderni makramee”.

Jos paksuhko sängynpääty ei mahdu tilaan, voi miettiä myös toimisiko leikattu pala vaneria sängyn takana, joka on suht ohutta eikä vie näin paljon tilaa. Tämä meidän nykyinen sängynpääty tuli sängyn mukana ja mielestäni se on toimiva ja klassinen. Yhteneväinen kangas sängyn verhoilussa ja sängynpäädyssä antaa viimeistellyn ulkomuodon.

 

seinään kiinnitettävä yöpöytä

 

Olin hankkinut kolme Iittalan Aitio -laatikkoa jo useampi vuosi sitten ja viimein ne pääsivät kunnolla käyttöön. Näitähän voi käyttää moniin tarkoituksiin, mutta vanhassa asunnossamme en löytänyt näille oikein paikkaa. Nyt kuitenkin ne pääsivät esille ja toimivat uuden kotimme makuuhuoneen yöpöytinä. Kolmas lokerikko löytyy vielä pikku vessasta ja siinä säilytetään sähköhammasharjaa ja sen latauspistettä. Kuvia tästä ideasta löytyy postauksesta ”Pienen wc:n sisustus – Monikäyttöinen vaneri”.

 

seinään kiinnitettävä yöpöytäseinään kiinnitettävä yöpöytä

 

Mielestäni nämä on todella ihanat ja kauniit. Eikä haittaa yhtään, että ne eivät ole täysin samanlaisia. Tuo minun puolen lokerikko on vähän peittävämpi, mutta silti todella kevyen näköinen. Plus että imurointi on helppoa, kun lattiatila on tyhjä 🙂

Ihanaa alkanutta viikkoa!

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *