Tapahtumat

Voita liput Habitare -messuille!

Voita liput Habitare messuille.

Vihdoin koittaa yksi syyskuun lempiviikoista, sillä ensi viikolla alkavat Habitare -messut! Tarkka ajankohta on 11.-15.9. eli keskiviikosta sunnuntaihin.

Nämä kuvat ovat viime vuoden messuilta ja voi vitsi kuinka ihana nähdä mitä messut tänä vuonna antavat itsestään. Ainakin viime vuonna värimaailma oli murrettujen sävyjen iloittelua, joten saa nähdä jatkuuko tyyli samana vai nähdäänkö jotain uutta! Viime vuoden messuja pääset muistelemaan ja fiilistelemään postauksessa ”Habitare 2018 – inspiroivat messut kuvina”.

Viime vuonna olimme vauvelin kanssa liikenteessä ja aloitimme messuihin tutustumisen Habikidsin puolelta, mutta tänä vuonna teen todennäköisesti ainakin yhden keikan ihan yksin messuille. Tuo meidän kohta kaksivuotias ei varmasti ole yhtä innokas messuilemaan kuin viime vuonna. Tai kyllä hän varmaan juoksisi siellä kauhealla vauhdilla joka suuntaan, mutta silloin oma keskittyminen olisi varmasti ihan muualla kuin itse messuille 😀

Loppu viikko on siis messuja täynnä, sillä teemme vielä sisustussuunnittelija koulun porukan kanssa oman mutkamme messuille. Ensi viikko onkin siis messuhumua täynnä! Pikavilauksen messuihin voi kurkata instagramin storyn puolelta, mutta lisäksi messuista tulee blogiin myös oma postauksensa.

Voita liput Habitare messuille.

Voita liput Habitare -messuille

Sitten vielä lupailemaani kivaan arvontaan, joka pyörähtää käyntiin facebookin ja instagramin puolella. Osallistujien kesken arvotaan kaksi lippupakettia, eli yhteensä neljä lippua. Yksi lippupaketti sisältää liput sinulle ja kaverillesi.

Eli nyt sinä ja ystäväsi pääsette nauttimaan messuhulinoista ja aistimaan sisustusmaailman trendejä yhdessä.  Voit osallistua kisaan Hurmaavan valkeaa blogin facebook-sivuilla ja instagramissa.

  • Osallistumaan pääsee ottamalla Hurmaavan valkeaa facebook-sivu mukaan seurantaan, tykkäämällä postauksesta ja tägäämällä ystävän postauksen kommenttikenttään, kuka myös pääsisi nauttimaan messuista.
  • Osallistua voi myös instagramin kautta seuraamalla @hurmaavanvalkeaa tiliä, sekä tykkäämällä arvontakuvasta ja tägäämällä kommenttikenttään ystävän, joka olisi myös kiinnostunut lähtemään mukaan messuille.

Jokainen kommentti/tägäys on uusi arpa.

Arvonta päättyy sunnuntaina 8.9.2019 kello 24:00 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

(Instagram ja Facebook eivät ole osallisena arvonnassa) (Liput saatu Messuskeskukselta.)

Voita liput Habitare messuille.

Okein kivoja messuja kaikille ja onnea mukaan arvontaan!

Messujen jälkeen blogista on luettavissa taas kattava messupaketti, mikäli et tänä vuonna päässyt itse paikalle 🙂

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

11 kommenttia

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *