Makuuhuone

Visor pimennyskaihtimet + alekoodi

visor_pimennyskaihtimet
Myös pimennyskaihtimia voi liikutella molemmista suunnista ylös ja alas.

Mikä onkaan ihanampaa kuin hyvät yöunet! Meillä ne parantuivat hurjasti, kun saimme makuuhuoneiden ikkunoihin Visor pimennyskaihtimet. Aikaisemman yhteistyön tiimoilta, joka koski ruokailutilan ja olohuoneen ikkunakaihtimia, jatkoimme yhteistyötä Visorin kanssa ja meille asennettiin nämä kankaiset pimennysverhot, niin aikuisten makuuhuoneeseen kuin myös lapsen huoneeseen.

Visor alekoodi

Kävin juuri tällä viikolla asuntomessuilla ja sielläkin näkyi todella monessa kohteessa Visorin kaihtimet. Kirjoitinkin tuossa aikaisemmassa ”Visor kaihtimet viimeistelevät sisustuksen” -postauksessa, kuinka asuntojen valon määrä maksimoidaan suurilla ikkunoilla, mutta kuinka myös halutaan säilyttää yksityisyys niin, että tila pysyy kuitenkin tyylikkäänä ja valoisana. Juuri tuon Visorin kaihdinten kahdesta suunnasta toimiva säädeltävyys mahdollistaa sen, että huone ja tila säilyttää valoisuuden mutta antaa samalla myös näkösuojaa. Asuntomessujen ajan koodilla TUUSULA20 saa 20% alennuksen kaikista kaihtimista 30.8.2020 saakka. Kuvia Visorin messukohteista ja ikkunakaihtimista löytyy suoraan tästä Visor -linkistä.

visor_pimennyskaihtimet
Tyylikkäät Visor pimennyskaihtimet viimeistelivät makuuhuoneen sisustuksen.
Visor pimennyskaihdinten kangas

Valitsimme kumpaankin huoneeseen kankaan väriksi Lämmin vaaleanharmaa 7612, joka on todella kaunis ja harmoninen. Kankaan väri istuu täydellisesti kummankin huoneen sisustukseen, vaikka huoneiden sävyt ovat aivan erilaiset. Sävy on taittuu kivasti greigeen ja ehkä juuri siksi se toimii niin monipuolisesti kummassakin huoneessa.

Kangas näyttää hieman vaaleammalta kun se on kokonaan laskettuna ja ikkunaa peittämässä. Silloin kun vekit ovat tiivisti yhdessä ja ikkunasta näkee ulos, on kangas taas hieman tummemman sävyinen. Huoneen saa todella pimeäksi ja tästä olenkin laittanut videon Instagram sivuilleni @hurmaavanvalkeaa josta voi käydä katsomassa miltä huone näyttää pimennettynä. En viitsinyt laittaa kuvaa tänne, koska se olisi ollut vain pimeä neliö, heh!

visor_pimennysverhot
Myös pimennyskaihtimia voi liikutella molemmista suunnista ylös ja alas.
visor_pimennysverhot
Vasemmalla puolen ovat Visorin kangasvaihtoehdot pimennyskaihtimiin ja oikealla puolen taas ikkunakaihtimiin. Olohuoneessa meillä on sävy 1250 ja makuuhuoneissa 7612.

visor_pimennysverhot

Lastenhuoneen pimentävät verhot

Piementävä Visor kaihdin on lastenhuoneessa ihan ehdoton juttu, sillä täällä pitää pystyä nukkumaan päiväunet auringonpaisteesta huolimatta. Tämä huone on todella valoisa, sillä tänne paistaa todella pitkään aamusta aurinko ja lisäksi täällä on vielä todella isot ikkunat.

visor_pimennysverhot

Meillä oli täällä aikaisemmin perus pimentävä rullaverho, mutta se oli todella massiivisen näköinen kun sen vetäisi noiden kahden ikkunan päälle. Lisäksi kangas meni nopeasti ruttuiseksi ja lommoille, eikä yleisilme ollut todellakaan näin tyylikäs kuin mitä nyt! Visorin pimennyskaihtimet toimivat kauniisti myös verhoina ja lisäksi laitoin vielä kankaisen viirin koristamaan ikkunaa.

visor_pimennysverhot

Lisäksi tämä huone muuttuu melko kuumaksi jos verhot pitää kuumalla ja aurinkoisella säällä auki, joten siksi lasken yleensä suuremman ikkunan pimennyskaihtimen osaksi päivää alas, tai ainakin osittain alas. Pienemmän ikkunan kaihtimen jätän yleensä auki jolloin huoneeseen pääsee kuitenkin luonnonvaloa.

visor_pimennysverhot
Yli 2 metriä pitkä ikkuna ei näytä yhtään liian raskaalta, vaikka siinä on osittain pimennysverho kiinni. Tuuletusikkunan oma kaihdin päästää luonnonvaloa, mutta huoneesta ei tule kuitenkaan tukalan kuuma.
visor_pimennysverhot
Kangas on Lämmin vaaleanharmaa 7612 ja se on kaunis neutraalin sävyinen, sekä sopii moneen värimaailmaan.

Tämä huone ei kaipaa enää erillisiä ikkunaverhoja, vaan Visorin kaihtimet toimivat todella kauniisti ikkunaverhoina. Tuo sama Lämmin harmaa 7612 kankaan väri sopii tähän huoneeseen myös erinomaisesti.

visor_pimennysverhot

Kannattaa käydä katsomassa instagram sivuiltani @hurmaavanvalkeaa Stories eli Tarinat osio, jonne olen laittanut videota molemmista makuuhuoneista. Siellä siis myös videota pimennyskaihtimista, kun ne ovat kiinni.

Kauniita unia!

Seuraatko jo näitä?  instagram @hurmaavanvalkeaa// facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Yksi kommentti

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *