Koti ja sisustus

Visor kaihtimet viimeistelevät sisustuksen

visor_ikkunakaihtimet

Isot ikkunat tuovat upeasti valoa kotiin, mutta välillä sitä kuitenkin haluaa hieman yksityisyyttä ohikulkijoiden katseilta, mutta kuitenkin niin, ettei tarvitsisi luopua sisään tulevasta valosta. Visor kaihtimet tekevät juuri sen, eikä ulkonäkymistä tarvitse tinkiä silloinkaan! Visor kaihdinten asennuksen jälkeen myös itselle selvisi, että ikkunakaihtimilla on oikeasti väliä ja ne todellakin viimeistelevät sisustuksen. Lisäksi kaihtimet pehmentävät tilan akustiikkaa.

visor_ikkunakaihtimet
Visor kaihtimet liikkuvat portaattomasti ylös ja alas.
Visor kaihdin

Visor ikkunakaihtimien paras juttu on siinä, että ne ovat kahdesta suunnasta säädettävät. Eli kaihdin liikkuu ylhäältä alas ja alhaalta ylös täysin portaattomasti. Kaihdinten asentoa on todella kevyt sekä helppo vaihdella, ja niillä saa luotua myös eri tyylejä sisustukseen. Kaihtimet valmistetaan ikkunan mittojen mukaan käsityönä Suomessa. Visorin tehdas sijaitse Pohjois-Pohjanmaalla Kempeleessä.

Isot ikkunat ovat yleistyneet hurjasti, mutta samalla itse tontit ovat ainakin täällä pääkaupunkiseudulla melko pieniä ja naapuri tai tie hyvinkin lähellä. Ymmärrän täysin miksi ihmiset haluavat isot ikkunat tuomaan valoa kotiin, sillä kyllähän Suomessa on todella pitkä ajanjakso melko harmaata sekä pimeää. Sisälle ei kuitenkaan tarvitse kaikkien nähdä, joten Visor kaihtimet toimivat niin näkösuojana, mutta myös päästävät valon sisälle. Vinkkaan nyt heti alkuun, että Visorilla on vielä tämän viikon loppuun (14.6) voimassa etäkampanja, jossa koodilla ”AURINKO25”, saa 25% alennuksen KAIKISTA kaihtimista. Eli myös parveke-, terassi- ja pimennyskaihtimista!

Kaihdinten muunneltavuus

Meillä aamu alkaa niin, että juon aamukahvin tuossa pöydällä ja tykkään katsella samalla vehreää maisemaa aamupalan aikana. Silloin kaihtimet ovat siis suht matalalla ja tekevät kauniin linjan päästäen kuitenkin aamuauringon sisään. Sama tyyli ja linja jatkuu myös olohuoneen puolelle.

Meidän kangasvalintamme on tiivis luonnonvalkoinen 1250. Näin lapsiperheessä kaihdinten kankaan vesipestävyys on suuri plussa! Ja vaikka pienet kädet rypistäisivät kangasta, palautuu se takaisin ennalleen. Visorin kaihtimissa ei ole myöskään mitään roikkuvia narua, jolloin ne ovat turvalliset käyttää.

visor_ikkunakaihtimet
Visor kaihtimet liikkuvat portaattomasti ylös ja alas.
visor_ikkunakaihtimet
Visorin kaihdin sohvan takana päästä kauniisti valoa tilaan ja antaa samalla ryhdikkään taustan.

Pidän todella paljon olohuoneen uudesta ilmeestä mikä syntyi, kun ikkunakaihtimet vaihdettiin perinteisistä sälekaihtimista Visorin kaihtimiin. Sohva kehystyy nyt todella kauniisti ja tila ei kaipaa enää edes verhoja.

visor_ikkunakaihtimet

Jos taas aurinko porottaa liian kuumasti, nostan kaihtimet vielä ylemmäs tuosta aikaisemmasta. Kankaan helmiäispintainen tausta ohjaa auringonvalon tehokkaasti ulos. Varsinkin tässä huomaa eron perinteisiin sälekaihtimiin, sillä kun ne sulkee kiinni, muuttuu myös tila hämäräksi. Näin ei käy näiden kaihdinten kanssa, vaan tila pysyy näkösuojasta huolimatta kirkkaana ja valoisana. Näin meillä on verhot useasti myös iltaisin. Tykkään jättää tuollaisen kaistaleen ylös, sillä silloin sisälle näkyy kivasti parvekkeen tunnelmavalot ja myös vehreät puun latvat. Tämän jutun lopussa on vielä kuvat iltahämärällä ulkoapäin kuvattuna, joten siitä saa hyvän käsityksen miltä ikkunakaihtimet näyttävät talon ulkopuolelta.

visor_ikkunakaihtimet

visor_ikkunakaihtimet

Kaihtimista saa luotua myös verhokappaa muistuttavan mallin, kun nostaa kaihtimet kokonaan alhaalta ylöspäin haluamalleen tasolle. Näiden kanssa pystyy pelaamaan todella monella lailla!

visor_ikkunakaihtimet

visor_ikkunakaihtimet

Tai sitten kaihtimet voi asettaa keskelle, jolloin valo pääsee sisään ylhäältä ja alhaalta, mutta ulkoa ei kuitenkaan näe täysin mitä sisällä tapahtuu. Meillä kulkee pieni tie juuri tuossa talon toisella puolen, joten jos laitan kaihtimet tähän asentoon, ei tiellä kulkijat näe suoraan mitä täällä puuhataan tai kuinka paljon on tiskiä pöydällä, heh!

visor_ikkunakaihtimet
Kaihtimilla saa luotua näkösuojan myös keskelle ikkunaa.

visor_ikkunakaihtimet

Visor kaihtimet ulkoapäin

Ja tältä kaihtimet näyttävät ulkoapäin katsottuna. Otin kuvat hämärällä, jolloin hahmottuu vielä paremmin tuo niiden tuoma näkösuoja. Kuten tuolla alkupäässä kirjoitinkin, tykkään nostaa kaihtimet niin, että ikkunoiden yläosa jää auki. Näin sisältä näkee kivasti rinteen vihreät puut ja terassin tunnelmavalot. Täytyy kyllä sanoa, että näyttää todella kauniilta ja viimeistellyltä. En voisi olla tyytyväisempi lopputulokseen!

visor_ikkunakaihtimet
Visor kaihtimet ulkopäin kuvattuna.
visor_ikkunakaihtimet
Sisällä voi olla täysi valaistus ja silti ulkoa ei näe sisään.

Nyt jos yhtään heräsi kiinnostus, niin kannattaa käydä Visorin nettisivuilla katsomassa heidän laaja valikoima ja hyödyntää tuo 25% alennus. Parvekekaihtimet ovat myös todella kauniit ja kätevät ja sopivat loistavasti antamaan näkösuojaa, sekä tuomaan helpotusta paahteisellekin parvekkeelle. Tustustu myös Visorin pimennyskaihtimiin postauksessa ”Visor pimennyskaihtimet

Lisää kuvia ja videoita löytyy myös instagram sivuiltani @hurmaavanvalkeaa. Aurinkoista kesää!

Seuraatko jo näitä?  instagram @hurmaavanvalkeaa// facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

2 kommenttia

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *