Makuuhuone

Vinkki makuuhuoneen säilytykseen: Koukuilla tavarat seinälle

päiväpeiton säilytys makuuhuoneessa

Pienen makuuhuoneen säilytysratkaisut ovat toimivuuden ja siisteyden kannalta tärkeitä juttuja ja niitä tulee mietittyä ehkä enemmän, kun tila on rajallista. Siksipä ajattelin jakaa vielä yhden kätevän vinkin millä pienestä makuuhuoneesta saa vieläkin toimivamman, unohtamatta tietenkään kaunista yleisilmettä.

Mikäli sinua kiinnostaa lukea lisää jo aikaisemmin kirjoittamiani juttuja makuuhuoneen säilytysratkaisuista ja pienen tilan hyödyntämisestä, löytyy postauksista ”Yöpöytä pieneen makuuhuoneeseen: Iittala Aitio-laatikko yöpöytänä”, sekä ”Pienen makuuhuoneen sisustus” lisää kuvia ja juttua makuuhuoneemme sisustusratkaisuista.

päiväpeiton säilytys makuuhuoneessa

Kuten aikaisemmissa postauksissa totesin, kannattaa seinäpinnat ottaa mukaan hyötykäyttöön kun mietitään säilytysratkaisuja. Meillä makuuhuoneeseen tultaessa on oven vasemmalla puolen ns. hukkatilaa johon on laitettu musta itse kunnostettu Domus-tuoli vaatteiden säilytystä varten. Sen yläpuolelle hankimme pyöreitä valkoisia koukkuja joissa roikkuu milloin laukkuja, hattuja tai neule.

Löysin koukut sattumalta Bauhausista ja hintaa näillä metallisilla pidikkeillä oli alta 10€. Värejä taisi olla myös musta ja harmaa.

päiväpeiton säilytys makuuhuoneessa

Samat koukut löytyvät meiltä myös jalkopäänpuolelta, liokuovikaapiston vierestä. Ne on sijoitettu niin, että ne peittyvät kätevästi makuuhuoneen oven taakse. Näihin koukkuihin ripustetaan aina yön ajaksi päiväpeitto ja/tai torkkupeitto, jos sellainen sängyllä on ollut.

Nämä ovat tosi kätevä ratkaisu päiväpeiton säilytykseen! Toki juuri näihin koukkuihin ei pysty laittamaan kovin paksua päiväpeittoa, mutta varmasti jokin muun tyylinen koukku voisi olla hyvä raskaammalle peitolle.

päiväpeiton säilytys makuuhuoneessapäiväpeiton säilytys makuuhuoneessapäiväpeiton säilytys makuuhuoneessapäiväpeiton säilytys makuuhuoneessa

Tykkään tästä ratkaisusta todella paljon! Päiväpeitto on niin helppo heittää koukkuun kiinni ja laittaa se aamulla takaisin sängylle, niin kätevää! Jos sinulta löytyy paksumman mallinen peitto, voisi esimerkiksi vessaan/kylpyhuoneeseen tarkoitettu pyyhekoukku olla hyvä ratkaisu. Eli sellainen missä on pyöreä ympyrä jonka läpi paksut pyyhkeet ripustetaan. Tämä voisi toimia hyvin myös päiväpeiton kanssa.

Toivottavasti vinkistä oli hyötyä 🙂

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

3 kommenttia

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *