Suosittelen

Vinkkejä Ouluun: Sisustuskaupat Oulussa

Lomailin viime viikolla pari päivää Oulussa ja piipahdin perinteisesti kaupungilla sisustusostoksilla. Olin kuullut, että Ouluun on tullut uusi sisustusliike Maja, joten kävin katsastamassa putiikin heti ensimmäisenä. On hienoa, että uusia pieniä yrityksiä tulee katukuvaan! Kaksi muuta suosikkiani Oulussa on Isokadulla sijaitseva Lifestyle Nordic ja Pakkahuoneen kadulta löytyvä MIA Design.

Ensimmäiset kuvat ovat juurikin tuolta Majasta, joka sijaitsee keskustan tuntumassa Kirkkokadulla. Tilat olivat hyvän kokoiset ja täältä löytyy paljon sisustustavaraa myös lastenhuoneisiin. Tykkäsin kovasti! Tällaista tarjontaa ei Oulusta vielä löydykään.

 

oulun sisustuskaupatoulun sisustuskaupatoulun sisustuskaupatoulun sisustuskaupat oulun sisustuskaupat oulun sisustuskaupat

 

Maja Shopin jälkeen matka jatkui sisustusputiikki Lifestyle Nordiciin. Tämä pieni putiikki sijaitsee sympaattisessa punaisessa aitassa, aivan meren tuntumassa. (Edit. Lifestyle Nordic on muuttanut Isokadulle, lähemmäs keskustaa) Ihana tunnelma ja kauniita tavaroita!

 

oulun sisustuskaupat oulun sisustuskaupat

 

Torilla pyörähtämisen jälkeen nousin takaisin Rotuaarille päin kohti kauppakeskus Valkeaa. Valkeaa vastapäätä oli avattu Balmuirin myymälä. Tarjolla oli paljon sisustustavaraa, vuodevaatteita, asusteita ym. kaikkea mahdollista. Etenkin Balmuirin huivi valikoima oli hyvä! Lisäksi ainakin tällä hetkellä myynnissä oli myös Ale-/Poistotuotteita joista löytyi niin sisustustuotteita, vuodevaatteita ja huiveja.

Ihmettelen muuten aina miksei erikoisputiikeissa soiteta mitään mukavaa rauhallista musiikkia. Varsinkin tuolla Balmuirilla oli jotenkin huvittava kävellä kun isossa liiketilassa humisi pelkkä ilmastointi.. Tulee sellainen fiilis, että joutuu kuiskailemaan kaverille, heh!

 

Oulun parhaat sisustuskaupatoulun sisustuskaupat

 

Balmuirin jälkeen nousin vielä pari katua ylöspäin ja piipahdin vielä ihanassa MIA Designissa. MIA on ihanan raikas ja viihtyisä sisustuskauppa ja myös täällä tarjonta on hyvä. Täälläkin tulee kyllä aina käytyä, kun Oulussa vierailen.

 

oulun sisustuskaupat oulun sisustuskaupat oulun sisustuskaupat

 

Täytyy kyllä sanoa, että sisustustarjonta Oulussa on jo aikas hyvä! Itsellä ainakin tarttuu jotain pientä mukaan joka kerta 🙂 Toivottavasti ihmiset käyvät näissä ja tukevat paikallisia yrittäjiä!

Muuten Hallituskadulla sijaitsee vielä designmyymälä Spazio, jossa ei nyt tällä kertaa tullut käytyä. Täältä löytyy pientä sisustustavaraa kuin myös ihanimmat designtuotteet. Kannattaa siis lisätä tämäkin kartalle, kun lähtee kiertelemään Oulun putiikkeja 🙂

Kivaa viikon alkua!

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest

Yksi kommentti

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *