Trendit

Vestiaire Collective kokemuksia – Mansur Gavriel Bucket bag

Tuli hieman hemmoteltua itseä ja ostin itselleni uuden laukkuihanuuden. Päädyin selailemaan houkuttelevaa Vestiaire Collective -sovellusta, ja lopulta nappasin tämän laukun itselleni.  Olen tuota Vestiairen sovellusta aikaisemminkin jo tutkiskellut ja se tuli taas mieleen, kun ihastuin tähän mustaan ajattomaan Mansur Gavrielin laukkuyksilöön.

Pääperiaate Vestiairella on siis se, että Vestiaire toimii ikään kuin välittäjänä myyjän ja ostajan välillä, ja tsekkaa vielä kaikki tuotteet läpi, ennen kuin ne päätyvät uudelle omistajalle. Tähän siis kuuluu tuotteiden aitouden ja myyntikunnon varmistaminen. Tämä sitten ei toisaalta ole niin mustavalkoista, sillä kun etsin itse ostokokemuksia Vestiairen kautta, niin kaikki eivät olleet aivan tyytyväisiä tuotteiden kuntoon ja kirjoittipa osa myös, että Vestiairelta saatu tuote ei ole ollut aito.

Omalla kohdalla kävi kuitenkin hyvin ja olen ollut todella tyytyväinen saamaani laukkuun. Myyjä joka Vestiairen kautta myi laukkua, oli merkattu ”Trusted profile” -merkillä, joka ainakin omalla kohdalla herätti enemmän luottamusta. Vaikka tuote oli aivan ihana ja upeassa kunnossa, niin miinusta täytyy minunkin antaa Vestiairelle, nimittäin nuo lippu lappuset joiden kuuluu roikkua laukusta, olivat poikki. En tiedä miten laukun palautus olisi onnistunut, sillä niissä erityisesti kehotetaan pitämään ne laukussa kiinni, mikäli ei ole tyytyväinen tuotteeseen.

 

vestiaire kokemuksia, mansur gavriel laukku

 

Laukku jonka ostin on Mansur Gavriel:in Bucket Bag, Large koossa. Laukkuun mahtuu hyvin tavaraa ja crossbody ominaisuus on itselleni tällä hetkellä must! Laukun sisällä oleva pieni pussukka on myöskin todella näppärä, sillä sinne saa lompakon ja avaimet kätevästi talteen, niin ne eivät pyöri laukun pohjalla.

Laukku syö kätevästi myös varavaipat ja lelut yms. ja on helppo yhdistää kiireessä mihin vain vaatteeseen/takkiin 🙂

Minulta löytyy ennestään Coccinellen hempeän roosan sävyinen crossbody-laukku, mutta jotenkin en osaa käyttää tuota sävyä talvipukeutumisessa. Kyseisen laukkupostauksen löytää linkistä ”Laukkuostoksilla

 

vestiaire kokemuksia, mansur gavriel laukku vestiaire kokemuksia, mansur gavriel laukku vestiaire kokemuksia, mansur gavriel laukku vestiaire kokemuksia, mansur gavriel laukku

 

 

Kyllä nyt kelpaa 🙂 Pidän kovasti laukun yksinkertaisesta ja minimalistisesta lookista. Ihanan simppeliä!

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *