Lastenhuone

Vauvan pussilakanasetti: Vimma voimakukka

Eikös olekin herkullinen vauvan pussilakana! Ostin tämän Vimman Voimakukka vauvan pussilakanasetin Oulun reissultani. Mainitsinkin tuossa Oulu -postauksessa, että Vimmalta löytyy Outlet puoli Oulun myymälästä ja mukaan tarttui tämä pussilakanasetti (sis. pussilakana + tyynyliina), sekä itselle paita sekä kaftaani. Hintaa tuolla setillä oli vain 10€, joten eipä tarvinnut kauan miettiä ostaako vai ei. Kuosi antaa mukavasti väriä valkoiseen sänkyyn.

 

vimman vauvan pussilakana mystical flowers ja muuttolinnut kaftaani

 

Naulakossa roikkuu myös merkin Muuttolinnut kaftaani, joka helppo napata aamulla yöpaidan päälle. Kaftaani on ihanan monikäyttöinen, sillä se menee niin aamutakkina kuin ihan arkikäytössä muutenkin.

 

vimman vauvan pussilakana mystical flowers ja muuttolinnut kaftaanivimman vauvan pussilakana mystical flowers ja muuttolinnut kaftaanivimman vauvan pussilakana mystical flowers ja muuttolinnut kaftaani

 

Taitaa olla tämän lämmön ja auringon vaikutuksia, kun nuo kaikki värikkäät kuosit ovat alkaneet niin kovasti kiinnostamaan. Kotiin en ole tuon pussilakanasetin lisäksi muuta hankkinut, koska täällä pitäisi alkaa pakkaamaan tavaraa pois, eikä kantaa sitä sisään haha! (Lukaise meidän tulevasta muutosta lisää täältä: ”Muutto uuteen kotiin”.)

Toki tuo meidän uusi sohva on asia erikseen 🙂 Jos et ole vielä nähnyt tätä meidän upeaa sohvaa, niin linkki postaukseen löytyy tästä: ”Unelmien sohva: Tuuli divaani, Kuusilinna

 

Aurinkoista viikonloppua!

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *