Kodinhoitohuone,  Vauvan hoitopöytä

Vauvan hoitonurkaus + hoitopöytä

Ajattelin tehdä postauksen vauvan hoitopöydästä/nurkkauksesta, sillä ainakin hetken aikaa meiltä vielä sellainen löytyy. Meillä poitsu tykkää vielä köllötellä tuossa hoitoalustalla suht ok, joten miksipäs vielä luopua siitä. Lisäksi tuo paikka on kaikista ergonomisen piste itselle vaipan vaihtoon. Kohta meillä aletaan kyllä yhä enemmän harjoittelemaan pottailua, mutta ainakin vielä vaipan pois ottaminen onnistuu tässä hoitonurkauksessa helposti (lähinnä jos vaipassa on odotettavissa isommat tarpeet).

Yksi syy miksi meillä tämä hoitopiste on vielä käytössä on varmaankin se, että sille on täydellinen paikka kodinhoitohuoneessa. Korkea siivouskaappi antaa hyvän seinämän pisteelle, eikä vasemmallakaan puolen ole tyhjää tilaa minne vauva voisi pyörähtää. Allas löytyy heti vasemmalta puolen, joten myös pepun pesu onnistuu varsin näppärästi.

 

vauvan hoitonurkkaus vauvan hoitonurkkaus

 

Vitran Toolboxista löytyvät kaikki tarvittavat rasvat ja purnukat, plus tietysti talkki. Valkoisessa rasiassa löytyy kosteutettuja waipseja. Yksi vaippasäkki mahtuu aina tuohon Woodnotesin paperipunottuun koriin, jolloin ne ovat näppärästi käden ulottuvilla.

Vanhaan asuntoomme tein itse lipaston päälle vauvan hoitopöydän ja jos tällainen DIY -vinkki kiinnostaa, niin postaus löytyy tästä: ”DIY: Vauvan hoitopöytä lipaston päälle”.

 

vauvan hoitonurkkaus

 

Meillä löytyvät muuten talous- ja vessapaperit punotuista koreista kaappien yläpuolella. Korit ovat Tine K:n ja pidän siitä, että ne on tarpeeksi jämäköitä ja suuria paperitavaa varten. Noissa H&M:n punotuissa koreissa säilytän mm. avaamattomia vaippapaketteja. Ne sopivat myös tosi kivasti kaappien yläpuolelle.

 

vauvan hoitonurkkaus

 

Lisää kuvia ja juttua kompaktista kodinhoitohuoneestamme löytyy postauksesta”Pienen kodinhoitohuoneen sisustus”, ja kylppäristä sekä saunasta taas postauksesta ”Pieni kylpyhuone ja sauna – Vinkkejä sisustamiseen”.

 

Mukavaa sunnuntaita!

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *