Koti ja sisustus

Vastuullista sisustamista – Xeraliving (+ alekoodi)

Vastuullista sisustamista tarjoaa Xeraliving.
Xeraliving käyttää tuotteissaan ainoastaan sertifioituja luonnonmateriaaleja sekä kierrätysmateriaaleja. Kuvassa näkyy RIM -juliste koossa 50x70cm.
Xeraliving – läpinäkyvyyttä sisustusalaan

Joko teille on Xeraliving tuttu? Haluaisin vinkata teille uudesta ihanasta sisustus- ja paperituotteita myyvästä yrityksestä, nimittäin Xeralivingista. Xeraliving on 2 x ilon Jennnin ja Vera-Veran Veeran perustama uusi yritys, jonka arvoihin kuuluu vastuullisuus ja läpinäkyvyys. Jokaisella tuotteella on vastuullisuuskartta, jossa näkyy tuotteen matka suunnittelupöydältä asiakkaan kotiin. Vastuullisuuskartta pitää sisällään kaikki tieto raaka-aineen valmistuksesta lopulliseen tuotantoon, varastointiin ja kierrätykseen asti. Nämä tuotteet mitkä minulla tässä postauksessa näkyvät on saatu Xeralivingilta.

Vastuullista sisustamista tarjoaa Xeraliving.
Tuotteiden värimaailma sopii yhteen ja voit näin ollen huoletta yhdistellä paperi- sekä tekstiilituotteita keskenään.

Olen toiminut instagramin puolella Xeralivingin brändilähettiläänä ja saanut tutustua heidän tuotteisiin. Näissä kuvissa näkyykin ihana RIM -juliste ja AYA sellutaulu, joka on valmistettu suomalaisesta havusellusta. Lisäksi Xeralivingilta löytyy todella ihania pellavatuotteita kodin sisustukseen ja kaikki tuotteet onkin ajateltu niin, että ne sointuvat kauniisti yhteen. Eli paperituotteet mätsäävät tekstiilituotteiseen ja myös toisin päin. Herkkä ja skandinaavinen kädenjälki näkyy jokaisessa tuotteessa ja tuotteiden värimaailma on harmoninen.

Vastuullista sisustamista tarjoaa Xeraliving.
AYA -sellutaulu ei välttämättä kaipaa ympärille kehyksiä, vaan se on kaunis ihan sellaisenaan. Itse löysin kotoa julisterimat, jotka kiinnittyvät toisiinsa magneeteilla.
Tuotekorteista kasvaa kukkia

Ja hei, kuinka mahtavaa on että tuotekortit ovat siemenpaperia, jotka voi siis istuttaa multaan ja niistä kasvaa kukkia! Kasvava kukka voi olla päivänkakkara, tai joku muu yllätys. Aika huippu keksintö, joka tuottaa vielä lisää iloa varsinaisen ostoksen lisäksi!

Vastuullista sisustamista tarjoaa Xeraliving.

Alekoodi voimassa viikonlopun ajan

Koska tänään on Black Friday, niin myös Xeralivingilla on pe-su ajan kamppis päällä, unohtamatta tietenkään kestäviä arvoja. Eli kun ostat vähintään 20€, saat kaupanpäälle MY kangaskassin sekä 5% lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen (kassi tulee automaattisesti ostoskoriin). Jos ostoksesi on vähintään yli 50€, saat kaupanpäälle MY kangaskassin & 20% alennuksen koko tilauksesta, sekä 10% lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Alekoodi on BF20 ja se on näkyvissä myös kassalla. Hyväntekeväisyys kohteena on Hyvä joulumieli ruoka-apu vähävaraisille lapsiperheille.

Vastuullista sisustamista tarjoaa Xeraliving.
Vuoden tulevat menot merkataan kauniiseen Better Tomorrow -vuosikalenteriin.

Ihanaa joulun odotusta jo kaikille!

Seuraatko jo näitä?  Sisustussuunnittelu Hurmaava Design // instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *