Asetelmat

Vanhoilla tavaroilla uutta ilmettä kotiin

Meillä on täällä kotona aika valkoista, ellei olohuoneen vaalean harmaata kalkkimaaliseinää lasketa mukaan. Siksipä onkin kiva, että kotiin luodaan kontrastia muilla tavoin, kuten tekstiilein, huonekalujen avulla ja pienillä sisustustavaroilla. Olen kuitenkin pyrkinyt nyt välttämään turhaa pikku tavaran ostelua, joten ”uutta ilmettä kotiin” -postaus voi olla yhtä mielenkiintoinen, vaikka mitään uutta ei olisikaan hankittu. Kaikkea ei tietenkään tarvitse pois heittää, ja osa sisustustavaroista voi odotella kaapissa seuraavaa hetkeä. Kun tavaroita pyörittelee ympäri asuntoa, näyttävät ne aina vähän erilaisilta uudessa valossa ja eri kulmasta katsottuna.

Syy miksi aloin tästä aiheesta kirjoittamaan on se, että minulla on ollut täällä aikamoinen tavaran karsimisurakka. Seuraavaksi lähtee noin kuusi kassillista vaatteita ja tavaraa kirpputorille. Osan olen jo myynyt facebook -kirppareilla, mutta koska sekin on aika rankkaa ja uuvuttavaa puuhaa (tiedät jos olet joskus kokeillut, heh), lähtee loput kirppispöydälle. Tällä kertaa en tuo yhtään kirppiskamaa kotiin takaisin, sillä niin kävi viime kerralla. Ihan typerää säilöä kirppiskasseja varastossa… Joten siksipäs tätä tavaraa on nyt aika paljon, hehe! Mutta onkos vähän ihanaa, kun kaapeissa ja lipastossa on tyhjiä hyllyjä! Varastokin on melkein kokonaan putsattu. Vielä pitäisi miettiä mihin nuo kaikki pirun dvd-leffat vie!

Nyt kun tavaraa on huomattavasti vähemmän, on helpompi pitää paikat siistinä, kun tietyt tavarat on rytmitetty kaapeissa samoihin paikkoihin. Näin helpottuu sisustaminenkin, ja uusia näkökulmia kodin sisustamiseen löytyy nopeasti, kun näkee yhdellä silmäyksellä mitä on missäkin kaapissa.

Näihin ajatuksiin pohjauten uudistui olohuoneen Lundia -hyllykkö. Vanhoja tavaroita uudessa paikassa. Ihanan herkullinen asetelma.

 

olohuoneen sisustus ja lundia-hylly parinaan jielde-valaisinolohuoneen sisustus ja lundia-hylly parinaan jielde-valaisinolohuoneen sisustus ja lundia-hylly parinaan jielde-valaisinolohuoneen sisustus ja lundia-hylly parinaan jielde-valaisinolohuoneen sisustus ja lundia-hylly parinaan jielde-valaisin

 

Ja kyllä. Olen lukenut Kon Mari -kirjan hehe! Tosin siitä taitaa olla jo parisen vuotta 🙂 Se aloittaminen on vain niin pirun hankalaa ja faktahan on, että ei tällaisesta siivousurakasta selviä yhdessä päivässä, vaan se on aikaa vaativaa puuhaa.

Mutta kyllä se kannattaa 🙂

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest

 

Yksi kommentti

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *