Ajattelin tänään

Valaise asuntosi oikein

Tunnustaudun itse aikamoiseksi valaisin hulluksi 😀 Tässä olohuoneessa kun istun ja lasken nopeasti tästä näkemäni valaisimet, näen niitä kymmenen kappaletta. Löytyy jalkalamppua, pöytävalasinta, kattovalaisinta, tunnelmavaloa, lukuvaloa ym. Tietenkään näitä kaikkia valoja en yhtä aikaa pidä päällä, vaan fiiliksen ja tunnelman mukaan. Laskenpas yhteen vaikka vierashuoneen, makkarin ja olohuoneen valaisimet: lukumääräksi tulee 12 kappaletta.  Eikä siis tuossa lukumäärässä ole todellakaan meidän kaikki valaisimet! Neliöitä meillä on noin 63, enkä laskenut keittiön, ruokailutilan, eteisen, kylppärin ja saunan valaisimia mukaan. Eli aika hyvin valaistu asunto, vai mitä!

Tykkään sytytellä huoneisiin valot vaikka en huoneissa varsinaisesti oleilisikaan. Haluan katsella tunnelmallisesti valaistuja huoneita, enkä pimeitä nurkkia. Tykkään myös että olohuoneessa on valoja päällä, eikä telkkaria katsoja pimessä istuskellen. Tähän varmasti on monta näkemystä, mutta itseäni alkaa vähemmästäkin väsyttämään ja silmiin sattumaan.

Tässä muutamia valaisin ihanuuksia joista itse kovasti pidän!

 

artemide_tolomeo
Artemide Tolomeo

Artemiden valaisimet ovat aivan ihania! Minulta löytyy olohuoneesta Artemiden Tolomeo nipsuvalaisin. Näitä kyllä voi sanoa jo klassikoiksi! Tykkään kovasti valaisimien ajattomasta ja ilmavasta muotoilusta.

 

pasila_valaisin_innolux
Pasila-valaisin

Pidän myös Pasila-valaisimien kattolampuista! Ihanan kevyitä ja eleettömiä.

 

flos265
Flos 265

 

Flosin valaisimet ovat niin… ah! Erityisen kovasti pidän Flosin messinkisistä pöytä- ja kattovalaisimista, kuten IC T1 <3 (alla oleva kuva).

 

flos_ic_t_01
Flos IC T1

 

Ikea Varv -uutuus valaisin on erittäin kaunis! Jos meillä olisi käytössä sängynpääty, voisin ehdottomasti nähdä tällaisen makuuhuoneessa.

Ikea_varv_nipistinkohdevalaisin
Ikea Varv

 

Louis Poulsenin Panthella on ihanan moderni ja leikkisä! tämän kuten myös Flosin IC t1 -pöytävalaisimen voisin nähdä ehdottomasti myös meidän pöydällä… Ehkäpä joskus 😀

 

louis_poulsen_panthella
Louis Poulsen Panthella

 

Nyt voi mielestäni hyvin myös sisustaa kotia kausivalaisimilla ts. jouluvaloilla 🙂 Hyvin valaistua talvea kaikille!

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // styleroom

 

 

Yksi kommentti

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *