Lastenhuone

Vaateteline lastenhuoneeseen

Kirjoittelin aikaisemmin, että haluaisin lastenhuoneeseen pienen vaaterekin lastenvaatteille. Olisi kiva jos osa vaatteista olisi käden ulottuvilla, eikä ne unohtuisi laatikon perälle tai muiden vaatteiden alle. Sen verran minulla on ”rajoituksia” tuolle vaatetelineelle, että tila on rajallinen ja olisi kätevää jos rekki olisi liikuteltavissa. Kokosin tähän eri tyyppisiä vaaterekkejä, jotka sopisivat mukavasti lastenhuoneeseen ja jotka veisivät mahdollisimman vähän tilaa. Tietysti vaaterekin tulisi olla myös katseenkestävä 🙂

 

Vaaterekit lastenhuoneeseen

Alla oleva vaaterekki löytyi Jollyroomista, ja pohdin sen kanssa pitkään. Lopulta tulin kuitenkin siihen tulokseen, että rekki on meille liian korkea. Muuten tuo on kyllä todella nätti!

 

vaateteline vaihtoehtoja lastenhuoneeseen

Kuva: Jollyroom / Alice & Fox Vaatenaulakko

 

Myös alla olevat rekit ovat toimivia, mutta näissäkin ongelmaksi tuli tuo korkeus.

 

vaateteline vaihtoehtoja lastenhuoneeseen

Kuva: Huippukaluste / Claudia Vaateteline

 

Tämä Lekmerin vaateteline on todella nätti ja edullinen! Suunnittelin myös, että jos tuohon laittaisi renkaat alle, pystyisi tätä siirtelemään helposti tarpeen mukaan.

 

vaateteline vaihtoehtoja lastenhuoneeseen

Kuva: Lekmer / Jox Furniture Vaatetanko

 

Alla olevan Tipi-vaaterekin olisin varmasti ostanut, jos se olisi ollut pikkaisen kapeampi. Toki tuota tankoa ja alla olevaa ritilää olisi voinut sahata lyhkäisemmäksi, mutta se tuli vasta jälkikäteen mieleen. Tykkään kovasti valkoisen- ja puunsävyn yhdistelmästä.

 

vaateteline vaihtoehtoja lastenhuoneeseen

Kuva: Preeco Trading / Tipi Vaaterekki

 

No mutta, tähän alla olevaan rekkiin kuitenkin lopulta päädyin. Väritys sopii hyvin lastenhuoneen lipastoon ja tuo korkeus oli helposti säädeltävissä. Nyt minulla on tuo ihan alatasossa, jolloin vaaterekin voi sijoittaa myös ikkunan alle, ilman että se blokkaa ikkunaa ja tuuletusaukkoa. Rekkiä on helppo siirtää rullien avulla, ja hinta oli edullinen.

 

vaateteline vaihtoehtoja lastenhuoneeseen

Kuva: Huippukaluste / Mari Pukuteline

 

Löysin samantyyppisiä säädettäviä rekkejä myös Tokmannilta ja Jyskistä, mutta musta väri ei sovi oikein tämän hetkiseen lastenhuoneen sisustukseen.

 

vaateteline vaihtoehtoja lastenhuoneeseen

Kuva: Tokmanni / Iisi vaateteline

vaateteline vaihtoehtoja lastenhuoneeseen

Kuva: Jysk / Gudme Vaateteline

 

Kun googlettelin näitä lastenhuoneiden vaaterekkejä, huomasin että osa oli hyödyntänyt Ikean pukkijalkoja pikkuvaatteiden säilytykseen. Ihan loistava idea! Nuo eivät vie paljoa tilaa ja ovat tosi edullisia. Erinomainen ratkaisu pieneen tilaan.

 

vaateteline vaihtoehtoja lastenhuoneeseen

Kuva: Ikea / Lerberg Pukkijalka

 

Tässäpäs vaihtoehtoja, jos suunnittelet samantyyppistä ratkaisua omaan lastenhuoneeseen, tai miksei ihan omaankin makkariin. Kuvailen seuraavaksi miltä tuo meidän vaaterekki näyttää livenä lastenhuoneessa. Ihan nätti se on, vaikkei tietenkään ihan noita puisia voita 🙂

 

 

Yksi kommentti

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *