Olohuone

Uutta kotona: Hauska sisustustyyny Vitralta

Eikös olekin veikeä sisustustyyny 😀 Artekilla oli noin kuukausi sitten pop up myyjäiset Käpylän kupeessa, vanhassa Outlet -myymälässään, ja poimin tämän hauskan Vitran sisustyynyn sieltä mukaani. Tyynyn värit sopivat todella kauniisti kodin keväiseen sisustukseen, josta löytyy ripaus hempeää vaaleanpunaista. Ja tuo pariskunta tuossa nyt on vain ihanan söpö!

 

olohuoneen uusi hauska vitra-merkin sisustustyynyolohuoneen uusi hauska vitra-merkin sisustustyynyolohuoneen uusi hauska vitra-merkin sisustustyynyolohuoneen uusi hauska vitra-merkin sisustustyyny

 

Valkoisella Lassenin pöydällä oleva ”Love”-tarjotin on myös Vitralta, ja olen hankkinut sen jo aikaisemmin. Laitan aina välillä tavaroita kaappiin hengähtämään, ja hetken päästä ne pääsevät taas loistamaan osana sisustusta. Tavarat kiertelevät aikalailla kausittaisesti, ja niinpä niihin ei kyllästy. Liikaa tietenkään ei kannata hamstrata, vaan ne ”parhaat palat” kyllä kestävät aikaa ja näyttävät aina yhtä kauniilta.

Huomasitteko muuten edellisessä postauksessa olleen jutun kauniista Tukholman tuliaisesta? Käykäähän kurkkaamassa miltä näyttää monikäyttöinen Clamp tray, eli ruuvattava tarjotin 🙂 Linkki postaukseen, olkaa hyvä: ”Navet Clamp tray”.

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest

 

Yksi kommentti

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *