Olohuone

Uutta kotiin: By Lassen Twin 49 -sohvapöytä

Tätä minä olen jo kauan aikaa haaveillut ja pähkäillyt. Uutta sohvapöytää on tehnyt mieli jo kauan aikaa, mutta valinta on ollut hankala. Postauksessa ”Minamalistinen sohvapöytä” pyörittelin muutaman vaihtoehdon kanssa, mutta lopulta päätös kallistui By Lassenin Twin49 -sohvapöytään. Valitsin juurikin tämän leveämmän pöydän, ja olen kyllä erittäin tyytyväinen siihen! Pöydän design on minimalistinen sekä kevyt, ja se ”kestää aikaa” vuosienkin päästä.

Luulin tekeväni tämän postauksen vasta paljon myöhemmin, sillä alunperin toimitusajaksi sanottiin 10-12 viikkoa, mutta ilmoitus saapumisesta tulikin jo kaksi viikkoa tilauksen jälkeen.

Twin-pöytään on siitä ihana, että yhdestä pöydästä saa ikään kuin kaksi pöytää, sillä päällyslevy on käännettävissä. Laitoin nyt valkoisen pinnan esille, mutta myös toisella puolella oleva puupinta on mahdottoman kaunis!

 

Olohuoneessa uusi By Lassen Twin 49 sohvapöytäOlohuoneessa uusi By Lassen Twin 49 sohvapöytä

 

Pöydän toisella puolella oleva puupinta sopii muuten täydellisesti yhteen Secton valaisimen kanssa. Puurimat ja musta teräs: täydellinen yhdistelmä!

 

Olohuoneessa uusi By Lassen Twin 49 sohvapöytäOlohuoneessa uusi By Lassen Twin 49 sohvapöytäOlohuoneessa uusi By Lassen Twin 49 sohvapöytä

 

Kyllä kannatti satsata tähän pöytään! Nyt on loppuiäksi täydellinen sohvapöytä löydetty. Pöydän muoto ja design on erittäin kaunista ja lisäksi sen muunneltavuus on plussaa. Currokin pystyy kätevästi kävelemään pöydän alta ja tila tuntuu avaralta 🙂 Täydellinen valinta!

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest

2 kommenttia

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *