Makuuhuone

Uutta ilmettä makuuhuoneeseen edullisesti

Ihanaa, kun alkaa olla jo niin valoisaa ja aurinko paistaa! Päätin viime Ikea reissulta napata mukaan kauniin hempeän roosan sävyiset Dvala -tyynyliinat, jotta valkoiseen makuuhuoneeseen tulisi hieman väriä. Tykkään päivittää vuodevaatteita juurikin tyynyliinojen avulla, sillä se on huomattavasti edullisempaa kuin ostaa uusia kokonaisia pussilakanasettejä. Valkoisiin vuodevaatteisiin käy kyllä melkeinpä mitkä vain tyynyliinat, joten meillä tämä on ainakin helppoa 🙂 Lisäksi vuodevaatteet vie aina paljon tilaa kaapista, joten kovin montaa settiä ei meiltä edes löydy.

 

makuuhuoneen sisustus

 

Ruusut yöpöydällä korostavat ihanaa ”soft pink” -fiilistä 🙂 Tosi harvoin tulee pidettyä mitään viherkasvia tai ylipäätänsä kukkia yöpöydällä, mutta miksipäs ei! Ihanahan kukkasiin on nukahtaa ja herätä. Nämä ruusut jäivät ylitse tekemästäni ikkunakoristeesta/kranssista. Vähän ne alkavat jo nuokkua, mutta eipä se haittaa. Ovat muuten aivan ihanan värisiä!

 

makuuhuoneen sisustusmakuuhuoneen sisustus makuuhuoneen sisustusmakuuhuoneen sisustus   makuuhuoneen sisustus

 

Vähän on tyttömäinen tunnelma täällä, mutta mitäpäs se haittaa. Nopeasti tämän taas muuttaa toisenlaiseen tyyliin. Nyt mennään näillä 🙂

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest

Yksi kommentti

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *