Olohuone

Uusi tv-taso: Ena-sivutaso by Gazzda

Olemme hankkineet kotiimme uuden tv-tason vanhan tilalle, joka oli mittojen puolesta aivan liian pieni uuteen kotiin. Tv-tason hankinta osoittautui yllättävän hankalaksi, koska mieleistä tasoa ei meinannut millään löytyä. Toiveina meillä oli pelkistetty ulkomuoto, mahdollisesti puun sävyinen ja ilmava design.

Oikea taso löytyikin lopulta Vepsäläiseltä ja se on Gazzdan mallistoa. Ena -sivutason on suunnitellut Salih Teskeredžic ja Mustafa Cohadžic. ”Gazzda on ponnistaa Sarajevosta ja se on erikoistunut taitavaan puunkäsittelytaitoon ja kodikkaaseen muotoiluun.” (vepsäläinen.com)

 

Salih Teskeredžici ja Mustafa CohadžiciSalih Teskeredžici ja Mustafa CohadžiciSalih Teskeredžici ja Mustafa Cohadžici

 

Mitenköhän noista kaiuttimista saisi katseenkestävät 🙂 Pitäisi varmaan olla joku seinään integroitu järjestelmä. Tv:n me kiinnitimme vasta seinään kiinni, vielä kun se oli ehjä 🙂 Pikku mies nousee niin tomerasti jo tasoa vasten ja koputtelee milloin milläkin kapustalla telkkaria ja tasoa. Nyt välimatka telkkariin piteni kuitenkin hieman, joten se ehkä säästyy suuremmilta kolhuilta. Kukkamaljakko on saanut olla tasolla rauhassa, kunhan olen sen siirtänyt mahdollisimman lähelle seinää, heh! Oikein muuta tuossa tasolla sitten ei voi pitääkään. Myös kaiuttimet saavat osansa tutkivista pikku käsistä. Kaappeja poitsu ei kuitenkaan osaa vielä avata. Elämisen jäljet eivät meitä kuitenkaan haittaa, ja onhan taso kuitenkin todella kestävää tekoa!

Touhukasta päivää kaikille!

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *