Olohuone

Uusi matto olohuoneeseen: kaksi kaunista mattoa sovituksessa

Meillä kävi eilen pari mattoa sovituksessa, joista nappasin nopeasti kännykällä kuvat. Kyseessä on siis olohuoneen matto ja nämä ehdokkaat löytyivät VM Carpetilta. Vantaan Tammistosta löytyy VM Carpetin Outlet myymälä, josta siis nämä kaksi tarttuivat mukaan sovitukseen.

Ensimmäinen kuvassa näkyvä matto on Esmeralda, joka on huovutettua villaa. Tämä matto oli miehen valinta, joten tämä siis tietysti myös hänen suosikki 🙂 Pidin kovasti maton sävystä ja pehmoisuudesta, mutta mielestäni se oli liian pieni olohuoneeseen. Olohuone jatkuu hieman vielä eteenpäin ja ikkunaa vastapäätä on tv-taso.

 

uusi matto olohuoneeseen

 

Minun valintani oli sitten Lumi, joka tuntuu jalan alla kokolattiamatolta ja on matala nukkainen. Tämän maton koko oli 160cm x 230cm ja mielestäni se istui kokonsa puolesta paremmin olohuoneeseen. Tarkoituksena olisi laittaa matto hieman sohvan alle, jolloin se kokoaisi tilan paremmin yhteen. Tässä matossa tökki kuitenkin tuo vitivalkoinen väri ja ehkä myös maton eläväinen pinta. Matto oli täynnä jalan kuvia, kun sitä avojaloin asettelin paikoilleen 🙂 Olin ajatellut, että Hattara voisi olla myös kaunis matto tähän tilaan, mutta koska tämä tämä löytyi Outlet puolelta ja tietysti melko huokeaan hintaan, niin päätin sovittaa ensin tätä mattoa, sillä Hattara ja Lumi ovat todella samanlaisia, paitsi että Lumessa taisi olla lyhyempi nukka.

 

uusi matto olohuoneeseenuusi matto olohuoneeseen

 

Noh kumpaan sitten päädyimme, vai päädyimmekö kummaankaan? Paljastetaan se heti, eli meille tulee miehen suosikki Esmeralda (ja tietysti myös minun, heh), mutta isommassa koossa 🙂 Ihan nappi valinta! Esmeraldan pehmeät ja luonnonmukaiset sävyt myös sopivat meidän nykyisen kodin sisustukseen todella hyvin. Hieman nuo nappaamani kuvat vääristävät lattian ja maton sävyä, sillä luonnossa ne ovat vielä vaaleammat.

Laitan heti kuvaa uudesta matostamme, kunhan se saapuu meille. Kivaa viikkoa!

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

2 kommenttia

  • hattaralumi

    Mikähän on Lumen ja Hattaran ero? Onko yhtä valkoisia? Hattara taittaa ainakin omaan silmään hiukan keltaiseen, Lunta/Lumia/whatevö 😀 en ole nähnyt livenä.

    • Hanna

      Heippa! Kysyin samaa myyjältä 🙂 Hän sanoi, että nukan pituudessa on pieni ero. Sävystä hän ei puhunut mitään, enkä itsekään kyllä niitä vertaillut keskenään. Ellen nyt väärin muista, niin Lumessa oli lyhkäisempi nukka kuin Hattarassa. Auttoikohan tämä yhtään 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *