Keittiö

Uuden kodin keittiö

Tässä komeilee meidän uusi keittiö! Olemme saaneet viimein saarekkeen yläpuolelle lamput paikoilleen ja myös String Pocket -hyllyn seinään. Mielestäni String -hylly sopii tuonne oikein kivasti ja siihen pitääkin tehdä jotain kivaa asetelmaa, kunhan vain ehdin 🙂 Tykkään myös kovasti saarekkeesta ja asennutimme jo rakennusvaiheessa sen yläpuolelle pistokepaikat valaisimia varten. Nämä Artekin valaisimet olivat vanhassa asunnossamme myös käytössä, toinen makuuhuoneessa ja toinen keittiössä. Nyt ne kuitenkin pääsevät oikeuksiinsa tässä tilassa. Asuntomme huonekorkeus keittiö/olohuoneessa on 320cm, joka antaa upeasti avaruutta ja näyttävyyttä. Olohuoneessa roikkuva Secto -valaisin näyttää muuten todella hyvältä olkkarin katossa!

Keittiömme on suunniteltu niin, että alakaapit ovat vaaleaa puuta ja yläkaapit ovat valkoiset. Lisäksi kaikki työskentelytasot ovat valkoiset. Emme halunneet ihan viti valkoista keittiötä, sillä lattia meillä on taas aika vaalea, kuten myös edellisessä asunnossamme. Toisin kuin vanhassa kodissa, tämä lattia antaa kuitenkin hieman anteeksi, eli ihan jokainen lika ja pöly ei tässä näy.

 

uuden kodin keittiöuuden kodin keittiö

 

Keittiön hana meille asennettiin vahingossa väärä, sillä hanan piti olla musta. Se on kuitenkin tilattu ja vaihdetaan varmaan pika puoliin. Olen muuten tykännyt mustasta tiskialtaasta hurjan paljon! Tämä allas on myös syvempi kuin mitä vanhassa kodissamme, jolloin vesi ei roisku ympäriinsä.

Keittiön välitilaa pyörittelimme kauan ja lopulta päädyimme valkoiseen laattaan tiililadonnalla. Saumauslaastiksi valitsimme hiilen harmaan sävyn. Tämä laatta on muodoltaan hieman epätasainen, mutta rakenuttaja oli valinnut muutostöille Värisilmän valikoiman, joten se rajasi vaihtoehtoja. Pidän kuitenkin välitilan bistrohenkisyydestä yhdistettynä saarekkeeseen ja Artekin Golden Bell valaisimiin.

 

uuden kodin keittiöuuden kodin keittiöuuden kodin keittiöuuden kodin keittiö

 

Vanhassa kodissamme harvoin kuvasin keittiötä, sillä se ei oikein lukeutunut suosikkeihini, mutta tämä keittiö kyllä tullaan näkemään täällä useasti, heh! Odotan jo kovasti meidän vauvelin 1-vuotis syntymäpäiviä, jolloin saarekkeelle voi kattaa kauniin synttärimenun 🙂

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *