Tapahtumat

Tunnelmia Design Market 2016-tapahtumasta

designmarket

 

Käväisin viikko sitten Design Market-tapahtumassa, ja ajattelin jakaa muutaman kuvan paikan päältä myös tänne blogiin. Itse menin paikan päälle sunnuntaina ja uskoisin, että porukkaa oli ehkä himppusen vähemmän, kuin mitä lauantaina oli ollut. Tai näin minulle kerrottiin 🙂 Anyway, tapahtuma on sen verran suosittu, että ihmispaljouteen tulee varautua!

Alhaalla olevassa kuvassa on yksi minun hankkimistani ostoksista! Paljastettaanko, että tuolikokoelma sai taas uuden jäsenen 🙂 Kovasti olisi himoittanut myös tuo Hakolan pinkki Lempi-hylly, joka maksoi vain 50€! Tulin kuitenkin siihen tulokseen, että minulla ei ole sille sopivaa paikkaa tai ylipäätänsä tilaa, joten joku muu sai napata tämän ihanuuden kotiin.

 

designmarket

 

Ihania vaatteita, kenkiä ja asusteita oli myös tarjolla!

 

designmarket3

designmarket7

 

Print Market osastolla oli paljon kortteja, tauluja, postereita ja julisteita. Nuo kaktus-julisteet olivat muuten syötävän söpöjä!

 

designmarket

designmarket

 

New Market oli uusi juttu tänä vuonna. Täällä oli myynnissä tuotteita jotka oli juuri lanseerattu. Tykkäsin kovasti tästä lisäyksestä Design Market-tapahtumaan!

 

designmarket

designmarket5

 

Voi että nuo eläinjulisteet oli söpöjä <3 <3

 

designmarket6

 

No niin, ja se perinteinen autokuva, haha! Tältä näytti viime vuonna 🙂

 

desigmarket

 

Kuvaa tuolista on tulossa pika puoliin! Silloin selviää myös väri 😀

 

Kivaa viikonloppua kaikille! Itse suuntaan nyt Habitare-messuille, jee!

 

 

2 kommenttia

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *