Terassi

Terassin uusi matto

Lasitetun terassin uusi juuttimatto.

Terassin uusi juuttimatto

Olen pitkään miettinyt, että terassi kaipaisi uutta ja mattoa, joten tältä näyttää nyt terassin uusi matto! Hakusessa oli terassin matto, joka olisi väliaikaisratkaisua isompi ja sitoisi näin terassin ruokailuryhmän yhteen. Se on jännä miten ne väliaikaisratkaisut jäävät useasti vaan elämään ja lopulta niihin tottuu, eikä asia enää tunnukkaan yhtä kiireelliseltä.

Nyt kun tuota alla olevaa Ennen -kuvaa katsoo, niin onhan nuo kaksi vierekkäin olevaa mattoa nyt vähän hassun näköiset 🙂 Ja näyttääpä tuo terassilautojen värikin hieman synkältä verrattuna uuteen hiottuun ja öljyttyyn terassiin. Tein tästä terassin muutoksesta kesällä postauksen ”Terassin hionta ja öljyäminen – Ennen ja jälkeen!”, mistä voi käydä lukemassa terassin muutosprojektista lisää.

Lasitetun terassin uusi juuttimatto.
Väliaikaisratkaisut tuppaavat joskus jämähtämään paikalleen. Nämäkin matot olivat tässä kolmisen vuotta, heh!
Luonnonläheiset sävyt ja materiaalit sopivat terassille

Uusi terassin matto on ostettu Rustasta ja se on juuttimatto. Kooltaan se on 160cm x 230cm. Pidän kovasti maton terassia laajentavasta efektistä, sillä tuo meidän terassihan ei ole mahdottoman syvä. Pitkä se kyllä on, mutta syvyyttä saisi olla himpun verran lisää. Onneksi teimme keväällä terassin laajennuksen, joka oli enemmän kuin onnistunut ratkaisu!

Lasitetun terassin uusi juuttimatto.
Uusi iso matto antaa illuusion laajemmasta terassista. Pidän paljon enemmän tästä yhteneväisestä ja linjakkaasta ilmeestä.

Pidän kovasti luonnonläheisistä sävyistä ja täällä onkin kiva ja rauhallinen tunnelma. Juuttimatot ei oikein kosteutta kestä, mutta eiköhän lasitettu terassi vielä mene, kun ei tänne vesi pääse (ellei jätä lasitusta auki).

Lasitetun terassin uusi juuttimatto.
Tykkään tuoda somisteita myös terassille. Lyhty ja kori ovat saatu Hemtexiltä.

Kesäkukat kukkii vielä mainiosti lasituksen ansiosta ja toiselle puolella terassia on pelargoniat ihan täydessä kukassa. Poreallaskin on meillä ollut käytössä ja nyt siellä onkin ihan eri fiilis, kun illat ovat jo pimeitä ja ilma aika kylmä. Viimeksi taisin ihailla otavaa lämpimässä altaassa lilluen ja mietin, että on tämä kyllä aika makiaa! Pakko kyllä tosin myöntää, että on se ihan alun hypetys kyllä jo mennyt ohitse, eikä poreallasta tule todellakaan käytettyä edes joka viikko. Saa nähdä pidetäänkö me nyt allas käytössä koko talven yli. Riippuu varmasti siitä millainen talvi tänne etelään on tulossa. Toivottavasti luminen 😀

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *