Ruokailutila

Täydellinen pyöreä ruokapöytä

Täydellinen pyöreä ruokapöytä by Andreu World.

Tässä komeilee meidän uusi pyöreä ruokapöytä, joka on Andreu Worldin mallistosta. Ja tietysti myös lämpimästi tervetuloa uuteen blogiosoitteeseen!

Andreu World Reserve pöytä

Olen suunnitellut meille pienempää pöytää, koska huomasimme että käytämme vanhasta pöydästämme vain 45x45cm muotoista neliötä ruokaillessamme. Vanha pöytä oli kuitenkin melkein 2 metriä pitkä, joten hukkatila oli valtava! Toki oli mukava kattaa väljästi kaikille paikka ruokapöytään kun oli vieraita kylässä, mutta ei meillä täällä nyt koko ajan vieraita kestitä, heh! Tärkeintä oli siis ajatella omia tarpeita ja käyttötarkoitusta.

Täydellinen pyöreä ruokapöytä by Andreu World.

Pyöreä ruokapöytä on halkaisijaltaan 120cm ja sen kansi on tammea. Etsin Tori.fi sta käytettyjä pöytiä ja huomasin Vahinkotavarakeskuksen ilmoituksen tästä pöydästä. Menimme paikan päälle katsomaan pöytää ja se osoittautui täydelliseksi ja hinta oli vielä todella todella todella edullinen!! Pöydän jalka on tehty kierrätetystä polyeteenistä ja se on täytetty hiekalla. Painaa kyllä aika paljon!

Täydellinen pyöreä ruokapöytä by Andreu World.

Pöydän jalka on ihanan greigen värinen ja sopii sävyltään meille todella ihanasti. Sattuipa pöydällä olevat tuikkukipot ja vaasi sopimaan hyvin jalan kanssa yhteen! Kannatti kyllä odotella sitä oikeaa pöytää, eikä tehdä pöytäkuumeessa vikahankintaa.

Täydellinen pyöreä ruokapöytä by Andreu World.

Meille tuli nyt hurjan paljon lisätilaa ruokailutilaan! Se on muuten jännä miten tuo pöytä näyttää paljon pienemmältä kuvissa kuin mitä livenä. Ollaan kuitenkin tykätty hurjan paljon tästä uudesta ratkaisusta. Pöydän ympärille mahtuu helposti kuusi ruokailijaa ja jos joskus on tarvetta istumapaikoille, niin aina voi kantaa terassipöydän sisälle ja kattaa sen tämän viereen.

Täydellinen pyöreä ruokapöytä by Andreu World.

Pöydän tämmilevy sopii hyvin yhteen takaseinällä olevan hyllykön kanssa, sillä sen puulevyt ovat myös tammea. Tykkään kyllä puun sävystä sisustuksessa. Se antaa ihanaa lämpöä tilaan.

Kiva kun kävit kylässä uudessa blogiosoitteessa! Vanhat postaukset tulevat tänne hetken kuluttua!

Seuraatko jo näitä?  Sisustussuunnittelu Hurmaava Design // instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Yksi kommentti

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *