Joulu

Tämän joulun hitti on lumihuurre joulukuusi

Joulun hitti on lumihuurrekuusi.

Tämän joulun hitiksi on noussut lumihuurre joulukuusi, joka on mahdollisimman tuuhea ja kauniisti kuorutettu huurteisella lumiefektillä. Ja niinhän siinä kävi, että itsekin aloin haaveilemaan kyseisestä lumihuurre kuusesta ja lopulta sellainen meillä komeileekin. Tämä meidän kuusi on korkeudeltaan 150cm ja olen markinoinut tämän täällä kotona pöytäkuuseksi 🙂 Tai no ainakin se on pöydän päällä!

Tekokuusi vai oikea kuusi?

Itse olen ehdottomasti oikean kuusen puolesta puhuja, mutta miksi tyytyä yhteen 😀 Rakastan oikean kuusen tuoksua, mutta sitä ei oikein kannata tuoda hirveän aikaisin sisätiloihin, etteivät neulaset tipu ennen aikojaan pois. Tämä meidän lumihuurre kuusi saapui taloon jo marraskuussa, sillä kyllästyin tähän lumettomuuteen ja pimeyteen mikä Etelä-Suomessa vallitsee. Tämä tekokuusi on kuitenkin maltillisen kokoinen, ja on näin ollen helppo varastoida seuraavaa vuotta varten.

Lumihuurre joulukuusi tämän joulun hitti.
Meidän lumihuurre joulukuusi on ostettu Etolasta ja se on korkeudeltaan 150cm.

Ostin lumihuurre joulukuusen Etolasta ja täytyy kyllä sanoa, että tämä on juuri sellainen runsas ja kauniisti huurteinen. Hintaa kuusella oli 55€. Tarkoitukseni oli vain hieman vilkaista kuusia, mutta nopeasti kävikin niin, että löysin kuusen jo kauppakärryistä. Myyjät kertoivat, että kuuset ovat jo myyty loppuun verkosta ja että tässä on nyt ihan viimeiset kuuset jäljellä.

Kokosin kuusen saman tien kotin päästyäni ja asettelin valot paikoilleen. Hetken aikaa kuusi oli meillä ilman koristeita, mutta viime viikonloppuna koristelimme minin kanssa kuusen, jolloin se on kyllä vieläkin kauniimpi.

Lumihuurre joulukuusi tämän joulun hitti.
Saarekkaan takana lattialla pilkotaa tonttuovi ja pikkuinen postilaatikko. Meillä käy silloin tällöin tonttu jättämässä vietejä lapselle.
Joulukuusen jalka piiloon

Suunnittelin, että olisin laittanut joulukuusen jalan korin sisälle, tai ostanut siihen tarkoitetun kuusenjalan suojuksen, mutta kokonaisuus ei enää olisi mahtunut tarjoiluvaunun päälle. Niinpä hain terassilta ikean valkoisen viltin ja peitelin sen lumiefektiksi kuusenjalan päälle. Saman asian ajaa myös kaunis valkoinen talja tai vastaava.

Lumihuurre joulukuusi tämän joulun hitti.
Huurteiset tekokuuset ovat himoittuja sisustuselementtejä.

Oikein ihanaa ja tunnelmallista joulukuun ensimmäistäpäivää! Tänään päästään kurkkaamaan minin kanssa mitä ensimmäisestä luukusta paljastuu 🙂 Tuosta meidän tonttuovesta löytyy muuten postaus vanhasta kodistamme ”DIY: Tontuovi”. Käy kurkkaamassa!

Seuraatko jo näitä?  Sisustussuunnittelu Hurmaava Design // instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Yksi kommentti

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *