Asetelmat,  Sisustus

Protea: Tämän hetken trendikukka

Onko protea tutun näköintn kukka sinulle? Protea on nimittäin tämän hetken trendikukka ja blogien sekä instagramin suosikki! Eikä kyllä suotta, sillä onhan tuo kukka erittäin näyttävä ihan sellaisenaan. Tämä minun protea on vaalenpunainen ja valitsin sille kaveriksi vihreän suuren kukkasen (ja en nyt sitten muista yhtään mikä sen nimi oli, joten saa vinkata!) ja eukalyptuksen oksia.

Tämän hetken trendikukka Protea.

Yksinkertainen kukkakimppu

Ostin protea -kimpun jo reilu viikko sitten ja tuo kimppuni näyttää vieläkin todella hyvältä maljakossa. Ehkä hieman proteassa on jo tummentumaa. Ajattelin kuitenkin josko kuivaisin kimpun! Kuivakukatkin ovat muuten nyt trendikkäitä, joten sinänsä tämä kimppu saisi vielä aika paljon jatkoaikaa 🙂

protea

Tykkään itse käydä meidän lähikukkakaupassa, mutta toki ostan kimppuja myös ruokakaupasta. Nyt kesällä kannattaa poimia myös luonnonkukkia ja luoda niistä kaunis kimppu pöydälle. Itse ajattelin ainakin juhannukseksi poimia kukkaset omin käsin ja tehdä jonkun näyttävän juhannuskimpun. Postauksesta ”Kaupunkijuhannus: Hyvää ruokaa, ystäviä ja luonnonkukkia” löytyy linkki kyseiseen luonnonkukkakimppuun.

kukka-asetelma

kukka-asetelma

Ruskea maljakko on ostettu kirpparilta ja olenkin tykästynyt kovasti maanläheisiin sävyihin. Maljakossa on ihanaa kontrastia meidän vaaleaan kotiin. Myös protea näyttää siinä ihastuttavalta.

Toivotan jo tässä vaiheessa oikein mukavaa juhannusta kaikille! Toivotaan, että kelit suosivat kaikkia juhannuksen viettäjiä 🙂

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

3 kommenttia

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *