Matkat

Talvitunnelmaa Oulussa

Niin se vain viikko vierähti talvisessa Oulussa. Oli kyllä ihanaa, kun sai kokea kokea valkean joulun, ja lunta olikin kyllä erittäin paljon. Nyt tämä etelän pimeys taas tuntuu melko takkuiselta, mutta siksipä jaan myös tänne blogiin kuvia Oulun talvimaisemista. Kävimme eilen kävelemässä torilla ja kahvittelemassa kauppahallissa. Jopa Curro sai luvan tulla kauppahalliin 🙂

Torilla rakennettiin myös lavaa illan suurta tapahtumaa varten. Innokkaimmat Saara Aalto -fanit olivat yhden maissa jo varaamassa paikkoja eturivistä! Itse en päässyt katsomaan Saara Aallon illan juhlia, sillä olin tapahtuman alettua jo Helsinki-Vantaan lentokentällä, mutta katsoin showta kyllä Yle-Areenasta.

 

talvinen oulu

talvinen oulutalvinen oulutalvinen oulu

 

Nämä punaiset aitat näyttivät kyllä supersöpöiltä tuon lumikuuransa alla. Yksi Oulun lempari sisustusliikkeistäni, Lifestyle Nordic -putiikki, löytyy kolmantena kuvassa.

 

talvinen oulutalvinen oulutalvinen oulu

 

Alla olevat kolme kuvaa on otettu Kiikelin saaresta, kohti Heinäpäätä ja Pikisaarta. Tuolta sai kyllä mahtavia kuvia, sillä aurinkokin pilkotti taivaanrannasta, luoden upeaa valoa talvimaisemaan.

 

talvinen oulutalvinen oulutalvinen oulu

 

Alla olevat kuvat ovat vanhempieni luota. Oli kyllä niin nättiä lenkkeillä Curron kanssa näissä tunnelmissa!

 

talvinen oulutalvinen oulutalvinen oulu

 

Mutta nyt on aika siirtyä kohti vuotta 2017! Vuosi 2016 oli minulle mitä parhain, ja nyt hyvillä mielin kohti uusia tuulia 🙂

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // styleroom

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *