Keittiö

Sympaattiset punoskorit

rottinki ja bambu sisustuksessa

Kauniit punoskorit eri materiaaleista

Ihanat rottinki-, palmunlehti- ja bambukorit ovat tulleet kyllä jäädäkseen, ainakin meidän sisustukseen! Useat punoskorit ovat luonnonmateriaaleista tehtyjä ja jokainen niistä on uniikki kappaleensa. Muutenkin itsellä kaikki luonnon materiaalit ovat tällä hetkellä omaan mieleen ja niissä onkin ihana tuntu ja sympaattinen olemus. Yhdistettynä nämä vielä pinnalla oleviin kuivakukkiin, niin kokonaisuus on ihanan herkkä.

Omat kaksi kuvassa näkyvää bambu- ja palmunlehtikoria on aika uusia hankintoja ja ne vielä etsivät hieman paikkaa meillä. Suurempi bambukori on Ikeasta ja se onkin nyt kevään uutuuksia. Pienempi kahvallinen kori on Brysselistä Dille Kamille putiikista ostettu palmunlehtikori, jonka ajattelin laittaa mahdollisesti terassin seinälle roikkumaan.

rottinki ja bambu sisustuksessa

Saviruukun te olettekin nähneet täällä blogissa ja monta kertaa ja se on yksi suosikeistani. Olen muuten ilmoittanut itseni maaliskuussa savipajaan, jossa tehdään itse omin kätösin keramiikkaa! Kurssi sisältää kaksi työpaja kertaa, jossa pääsee itse tekemään oman näköisiä keramiikka töitä. Ajattelin, että olisi ihana tehdä jokin pieni savimaljakko kuivakukka-asetelmille ja ehkä jokin isompi tarjoiluastia, hedelmäkulho tms. Kovat on siis odotukset, mutta saa nähdä vastaavatko taidot niitä, hehe! Voin kuitenkin kuvata keramiikkatyöni tänne blogiin, niin pääsette näkemään millaista jälkeä sain aikaan 😀

rottinki ja bambu sisustuksessa

Kuten tuossa ylhäällä mainitsin, kuivakukka- ja heinävillitys ei ole todellakaan ohi, vaan kuivakukka-asetelmat saavat olla yhä näyttävämpiä ja suurempia! Sisustussuunnittelija koulussa viikko sitten katsoimme kuvia Tukholman sisustusmessuilta ja kuivakukka-asetelmat olivat oikein vahvasti näkyvillä. Tästä sisustussuunnittelija koulutuksesta puheen ollen, koulu loppuu aivan kohta! Huhtikuussa valmistun sisustussuunnittelijaksi ja on aika ryhtyä miettimään uusia kuvioita ammatillisessa mielessä. Jännää!

rottinki ja bambu sisustuksessa

Nyt taidan alkaa miettimään minne sommittelisin näitä uusia ostoksiani. Mietiskelinkin tässä, että näitä punoskoreja löytyy meiltä jo aika monesta paikkaa, kuten kodinhoitohuoneesta, olohuoneesta, keittiöstä ja myös terassilta. Nämä on kyllä niin käteviä ja kauniita, että näitä on ihana pitää esillä. Yleensä korit eivät myöskään ole kovin hintavia ja näillä saa tuotua jotain pientä lisää sisustukseen.

Oikein mukavaa loppuviikkoa kaikille!

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *