Tapahtumat

Syksyn parhaimmat sisustustapahtumat

Kalenteriin kannattaa merkata ehdottomasti nämä seuraavat päivät, eli 9.-10.9 jolloin järjestetään taas mahtava Design Market -tapahtuma Kaapelitehtaalla. Itse olen tehnyt mahtavia löytöjä kyseisestä tapahtumasta ja postauksessa ”Tunnelmia Design Market 2016 -tapahtumasta” voi käydä katsomassa, miltä viime vuonna paikan päällä oikein näytti.

Design Market on osa Helsinki Design Week -tapahtumaa, ja silloin järjestetään paljon muutakin ohjelmaa! Kannattaa käydä katsomassa tarjonta Helsinki Design Week :in nettisivuilta.

 

 

Toinen suuri sisustustapahtuma on Habitare -messut 13.-17.9, jotka järjestetään messukeskuksessa. Tämä on siis kattava designtapahtuma, jossa on paljon näytteilleasettajia ja matkaan voi poimia niin sisustusinspiraatiota kuin sisustustuotteita. Habitaressa kuullaan myös japanilaisen lifestyleketjun MUJI:n pääjohtajaa ja MUJI:n tuotteet ovat hetkellisesti saatavissa Habitare -messuilla sijaitsevassa pop up -myymälässä. Lisää MUJI:sta voit kurkata Dekon postauksesta ”Viikon paras uutinen sisustajille

 

 

Syyskuu on siis kaikkea muuta kuin ankea 🙂 Laittakaahan päivämäärät ylös!

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *