Ruokailutila

Syksyinen ruokailutilan sisustus

Postauksessa ”Ruokailutila: Keittiön nurkkauksen sisustus” näkyikin jo meidän ruokailutilan nurkkaus ja siinä komeileva hylly jonka saimme muutettua vanhasta kodista tänne uuteen. En ollut mittonut ruokailutilan ehjää seinäpintaa ollenkaan, joten hieman jännitti mahtuisiko rouhea hyllymme tilaan ollenkaan. Onneksi mahtui, sillä se tuo mukavaa kontrastia tilaan.

Ruokapöytämme paikka on siis heti keittiön ja keittiösaarekkeen edessä. Postauksessa ”Uuden kodin keittiö” löytyy paljon kuvia itse keittiöstä. Olemme miettineet, että jossain vaiheessa tilaan voisi myös hankkia isommankin ruokapöydän, mutta toistaiseksi tämä on meille ihan riittävä. Lisätilaa huomaa tietysti kaipaavansa silloin, kun pöydän ääreen saapuu ruokailemaan vaikka kahdeksan hengen joukko 🙂

 

ruokailutilan skandinaavinen sisustus

 

Lokki-valaisin keinuu ruokapöydän yllä, tosin hieman liian korkealla kylläkin. Pitäisi heti ryhtyä tuumasta toimeen, kun hoksaa tällaiset jutut. Mekin kiinnittelimme valaisimia melko myöhään illalla ja todettiin, että ”joo fiksataan se sitten myöhemmin”. No siitäkin on jo mennyt tovi, heh 🙂

Pikku R:n Stokken Tripp Trapp on paraatipaikalla pöydän päässä. Valkoinen krokotiilipehmo on muuten Kikoin pisteeltä Habitaresta ostettu. Kikoi ostaa tuotteet suoraan paikallisilta käsityöläisiltä ja tämä kroko on Kenana Knitters:in neuloma.

 

ruokailutilan skandinaavinen sisustusruokailutilan skandinaavinen sisustus

ruokailutilan skandinaavinen sisustus

 

Habitaressa näkyi vahvasti syksyn sisustustrendit ja ainakin nämä heinät ovat nyt ”se juttu”. Itsekin keräsin koiran ulkoilutuslenkiltä matkaan muutaman heinän ja ne näyttävätkin kauniilta Cooee Designin maljakoissa. Suureen Habitare postaukseen pääset tästä: ”Habitare 2018 – Inspiroivat messut kuvina”.

 

ruokailutilan skandinaavinen sisustus ruokailutilan skandinaavinen sisustus ruokailutilan skandinaavinen sisustus

 

Ihanaa viikonloppua! Ensi viikolla kurkataan meidän 1-vuotis syntymäpäiväjuhliin, woop woop! 🙂

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *