Olohuone

Syksyinen olohuoneen sisustus

Täällä on poitsun synttärijuhlat takanapäin ja ollaan taas palattu takaisin syksytunnelmiin. Olohuone meillä on tällä hetkellä melko pelkistetty, joten yritin saada syksyistä fiilistä aikaan kynttilöin ja lyhdyin. Vaikka olohuoneen sohvapöytää ei meillä varsinaisesti käytössä olekaan, ovat apupöydät ja jakkarat kovassa käytössä. Niitä on niin helppo siirrellä paikasta toiseen tarpeen mukaan. Rahin päälle voi kätevästi laskea kahvikupin tai jalat 🙂 Valkoinen Artekin jakkara toimii milloin apupöytänä, eteisen tuolina kuin apujakkarana, kun tarvitsee yltää ottamaan kaapista jotain.

 

tunnelmallinen ja syksyinen olohuoneen sisustustunnelmallinen ja syksyinen olohuoneen sisustus

 

Haluaisin kovasti jotain syvyyttä olohuoneen valkoiseen seinään. Olemme miettineet jos ”All is pretty” -julisteen tilalle hankkisin jotain näyttävää taidetta. Myös seinän maalaus kiinnostaa, mutta vielä ei oikein löydy energiaa maalausurakan aloittamiseen. Maalasimme juuri lastenhuoneen seinän ja se pitääkin kuvailla tänne. Taaperon huoneesta tuli todella söötti!

 

tunnelmallinen ja syksyinen olohuoneen sisustustunnelmallinen ja syksyinen olohuoneen sisustustunnelmallinen ja syksyinen olohuoneen sisustustunnelmallinen ja syksyinen olohuoneen sisustus

 

Eikö olekin söpö tuo minun pieni kuvausassistenttini 🙂 Curro -koira kyllä osaa ottaa oman paikkansa sohvan nurkasta, tai ihan keskeltä sohvaakin, heh!

 

tunnelmallinen ja syksyinen olohuoneen sisustustunnelmallinen ja syksyinen olohuoneen sisustus tunnelmallinen ja syksyinen olohuoneen sisustustunnelmallinen ja syksyinen olohuoneen sisustus

 

Oikein ihania syksyisiä iltoja kaikille!

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *