Olohuone

Syksy sisustus – olohuoneen tuolileikki

rottinki

Syksy on jännää aikaa kun mieli kääntyy kohti oman kodin rauhaa ja sinne onkin mukava vetäytyä piiloon, kun ulkona tuulee ja sataa vettä. Yleensä juuri syksyllä puraiseekin sisustuskärpänen ja sattuuhan tälle vuodenajalle ajoittumaan ihania sisustustapahtumia, kuten tänään startannut Habitare. Helsinki Design Week on myös syyskuussa 5.-15.9 joka on Pohjoismaiden suurin muotoilutapahtuma ja sisältää niin myyntitilaisuuksia (esimerkiksi viime viikonloppuna järjestetyn Design Marketin), muotinäytöksiä ja näyttelyitä.

Uutta ilmettä sisustukseen järjestystä vaihtamalla

Itsellänikin on siis päällä kova sisustusvimma ja päätinkin toteuttaa pienen tuolileikin olohuoneessa ja testata miten rottinkiset huonekalut istuisivat olohuoneen sisustukseen. Nojatuoli on lastenhuoneesta ja se toimii meillä lähinnä aikusten paikkana, kun lapsi asettuu unille. Eipä se kuitenkaan näytä yhtään hullummalta myös olohuoneessa! Postauksessa ”Värikäs lastenhuone ja uusi rottinkituoli” on oma juttunsa tästä Ikean Matsholmen -rottinkituolista.

rottinki

Pikkuinen rottinkinen keinu löytyy myös lastenhuoneesta ja siitä on tullut jonkin verran kyselyjä. Valitettavasti juuri tällaista samanlaista yksilöä ei oikein voi enää mistään ostaa, sillä rottinkikeinu on yli kaksikymmentä vuotta vanha. Se on siis minun vanha keinuni. Vaikka sen sävy ei ole enää uuden rottingin näköinen, niin minusta se sopii oikein nätistä vaalean puun kaveriksi.

rottinki

rottinki

En ole muuten kyllästynyt vieläkään pampaheiniin 😀 Siksi tämä yksi seikkailee aina kuvasta kuvaa, heh! Itse asiassa haluaisin näitä suuria muhkeita heiniä vielä lisää! Ne näyttävän niin upealta isossa maljakossa, eivätkä muuten mene ollenkaan huonoksi! Huomenna suuntaan kohti Habitarea, niin pitää kurkkia josko siellä olisi näitä taas myynnissä. Ainakin viime vuonna oli.

kuusilinna tuuli divaanisohva

Onko teillä muilla kova sisustusbuumi päällä näin syksyisin? Ehkä se johtuu siitä, että kotona tulee taas vietettyä paljon enemmän aikaa kuin kesällä. Tietenkään kaikkea ei pidä kotona uusia, mutta itselle tulee aina sellainen pieni herääminen taas kotiarkeen kesän jälkeen, että sitä haluaa jotain pientä uutta kotiin.Uudet sohvatyynynpäälliset ja torkkupeitto voi tuoda jo kivasti uutta fiilistä sisustukseen. Tai sitten voi juuri kierrättää huonekaluja ja tekstiileitä huoneesta toiseen ja ne näyttävätkin aivan erilaisilta uudessa ympäristössä!

Huomenna siis etsimään ja tutkimaan sisustusihanuuksia Habitareen! Päivän menoa ja ensi silmäyksen Habitareen löytää instagramin storysta ja eli tarinoista. Kannattaa kurkkia huomenna siis sinne suuntaan 🙂

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *