Lastenhuone

Suloiset vauvan unet: Stokke Sleepi -pinnasänky

Me siirryttiin äskettäin tuosta Stokken Sleepi Ministä tähän reilumpaan Sleepi versioon. Hieman oli haikeaa purkaa tuo pikku sänky ja suurentaa sitä, mutta onhan tuo isompi Sleepikin kyllä todella kaunis. Näin sitä vaan huomaa, että meidän pikku vauvasta on tullut jo isompi vauva!

Vaihdoin myös tuon unipussin pois ja otin käyttöön vauvan peiton. Pitihän siihen tietysti ostaa jotkut suloiset petivaatteet ja päädyin samaan heppateemaan kuin unipussissakin.

Pikku R on tottunut uuteen sänkyyn oikein hyvin. Tosin hän enimmäkseen pönkkää itsensä poikittain tuonne sängyn etukulmaan, heh! Nyt meillä ollaan heräilty sellainen 1-2 kertaa yössä syömään ja joskus harvakseltaan nukutaan jopa koko yö! Viime yö mentiin kahdella herätyksellä/maitotankkauksella.

 

stokke sleepi pinnasänky

 

diy pinnasängyn verho ohje, uudinverho ohje

 

stokke sleepi pinnasänky

 

Reunapehmusteen ostin tori.fi:sta käytettynä, kuten myös tämän sängyn. Olen ollut todella tyytyväinen tähän Stokken sänkyyn, sillä tämä on niin monikäyttöinen. Sitten kun vauva kasvaa, voi sänkyä muuttaa taas isommalle lapselle sopivaksi, ja silloin tuosta sivukaaresta poistetaan palanen, jolloin lapsi voi itse kiivetä sänkyyn ja siitä pois.

Lisäksi nuo renkaat on kyllä todella kätevät! Sänkyä voi pikkuisen hytkyttää ja samalla laulella, ja sitten jo ollaankin untenmailla 🙂

 

stokke sleepi pinnasänky

 

Tuon vauvan mobilen ja uudinverhon olen itse tehnyt ja niihin voi käydä katsomassa ohjeet postauksista: ”DIY: Vauvan mobile” ja ”DIY Uudinverho-/ pinnasängyn verho ohje”.

 

stokke sleepi pinnasänky

stokke sleepi pinnasänky

 

Koppoti koppoti ja kauniita unia 🙂

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *