Keittiö

Skandinaavinen keittiö – Keittiön vaalea sisustus

Skandinaavinen keittiö on melko laaja käsite, mutta uskon että sillä haetaan määritelmää linjakkaalle ja mutta jollain tapaa myös lämpimälle keittiötyylille. Koen että meiltä löytyy aika skandinaavinen keittiö ja kuvasinkin siitä nyt oman postauksen tänne.

Edellinen postaus koski meidän arkea ja sen ajoittaista kaaosta, sekä sotkun sietämistä lapsiperheen arjessa. Postaus löytyy vielä linkin ”Aina siisti blogikoti? (ei todellakaan) – Sotkun ja epäjärjestyksen sietäminen lapsiperheen arjessa” takaa. Nautin kuitenkin, kun on siistiä (tai no kukapa ei nauttisi) ja pääsen hieman stailaamaan sekä kuvaamaan kodin nurkkia. Otan kuvat aina silloin kun lapsi nukkuu, jolloin on hetki omaa aikaa. Yleensä kuvaamisen kanssa kuitenkin tulee kiire, sillä kestää hetki saada paikat sellaiseen kuntoon, että olen valmis kuvailemaan 🙂

On muuten ihanaa, kun alkaa olla edes pikkiriikkisen valoisampaa ja luonnonvaloa saa näin ollen helposti kuviin. Keittiökin näyttää ihanan raikkaalta ja valoisalta.

 

Skandinaavinen keittiö kotonamme

skandinaavinen keittiö

Tykkäisin pitää tarjoiluvaunua hieman enemmän hyötykäytössä, mutta vielä se ei ole ihan mahdollista. Ainoastaan paperipussi on tuossa normaalistikin ja se toimii meillä lehtikeräyskassina.

skandinaavinen keittiö skandinaavinen keittiöskandinaavinen keittiö

Saarekkeen avulla lisää työskentelytilaa

Saareke on ollut ihan ehdoton työskentelytilan kannalta. Tykkään siitä todella paljon. Tosin saarekkeelle tuppaa kerääntymään useasti ylimääräistä tavaraa, mutta tiskiallaspuolen pyrin pitämään melkein aina mahdollisimman selkeäni. Pöydällä ei ole tiskiainepulloa tai muitakaan suihkepulloja, keittiöluutu ei roiku hanasta ja tiskiharjakaan ei pilkota kuivauskaapin väleistä. Ajattelinkin tehdä postauksen keittiön säilytysratkaisuista, jotka meillä ovat olleet varsin toimivia. Tämä tosin ei koske noita alakaappeja/laatikoita, mistä edellisessä postauksessa kirjoitin. Niissä ei ole mitään järjestystä, sillä meidän taapero pitää siitä huolen 🙂

skandinaavinen keittiö skandinaavinen keittiö

Tällaista siis meidän keittiössä! Täytyy miettiä saisiko tuota String-hyllyä jotenkin paremmin vielä käyttöön. Vaihdoin hyllylle nyt vähän keväisemmän lookin, mutta siinä voisi olla toisaalta vaikka hieman enemmän keittiötavaraakin.

Näihin tunnelmiin, kivaa viikkoa!

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *