Inspiraatio,  Yleinen

Sisustusinspiraatiota Tammikuulle

Joulukoristeet on siivottu pois, joten nyt on sellainen fiilis, että kaipaisi vähän inspiraatiota kodin sisustukseen. Hirveästi ei houkuta tehdä mitään suuria asetelmia tai tuoda muutenkaan mitään uutta lisää sisustukseen, vaan karsia kaikki turha pois. Sinänsä helpommin sanottu kuin tehty, sillä tätä lelua ja sitteriä ja leikkikehää pursoaa joka nurkasta, haha 😀 Meillä kun on vielä kaksi sitteriä, tuollainen pikkuvauvojen keinuva sitteri ja sitten vielä babybjörnin ”hytkyvä” malli. Toisesta kyllä luovutaan heti, kun pikku mies ei enää siinä viihdy.

Joka tapauksessa, vaikka omassa kodissa ei tavarat ole ihan oikeilla paikoilla, on kiva lepuuttaa silmää muiden kodeissa 🙂 Siksipäs kokosin tähän Fantastic Frank -kiinteistövälitysfirman nettisivuilta kaksi ihanaa kohdetta, jotka sijaitsevat Berliinissä. Näissä on ihanan lämmin ja kotoisa tunnelma!

 

skandinaavinen sisustus skandinaavinen sisustus skandinaavinen sisustus skandinaavinen sisustus skandinaavinen sisustus skandinaavinen sisustus

 

Aika hauska tuo ensimmäisen asunnon vessa! Aikas yllättävät nuo puulaatikot tuolla seinällä 🙂 Seuraava asunto alkaakin tästä:

 

skandinaavinen sisustus skandinaavinen sisustus skandinaavinen sisustus skandinaavinen sisustus skandinaavinen sisustus skandinaavinen sisustus skandinaavinen sisustus skandinaavinen sisustus skandinaavinen sisustus skandinaavinen sisustus

 

Ompas valoisaa ja avaraa! Tällaista tyyliä lähden nyt kyllä hakemaan omaankin kotiin 🙂

 

Kuvat: Fantastic Frank

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *