Olohuone

Sisustus kohti kevättä ja sisustusuutuuksia

Täällä ollaan luovuttu jo kaikista joulokoristeista ja laitettu ne kaappiin odottamaan seuraavaa joulua. On se vain jännä miten mieli kääntyy vuoden vaihteen mukana automaattisesti kohti kevättä. Toki kevääseen vielä on matkaa, mutta silti sisustusta haluaa muuttaa selkeämpään ja valoisampaan suuntaan.

Itse vaihdoin olohuoneen sohvan tyynynpäällisiä raikkaampiin ja vaaleampiin, ja joulumyyjäisistä hankkimani Kaunisteen harmaa/roosa tyynynpäällinen sopii kauniisti luomaan himpun verran keväisempää tyyliä.

 

keväinen olohuoneen sisustus

 

Ja kyllä. Hurahdin myös näihin Coee Designin vaaseihin 😀 Niiden minimalistinen muoto on vaan niin kaunis, että ei kai näitä voi olla vastustamatta! Myös se kaikista isoin pyöreä maljakko houkuttaisi kovasti, mutta myös nämä pienet ovat varsin siroja ja kauniita, eivätkä ne vie niin paljon tilaa.

 

keväinen olohuoneen sisustuskeväinen olohuoneen sisustuskeväinen olohuoneen sisustuskeväinen olohuoneen sisustuskeväinen olohuoneen sisustus

 

Otin nämä kuvat hetki ennen kuin päätin muuttaa olohuoneen järjestystä. Mitään dramaattisen suurta ei ole tapahtunut, eli sohva on vielä vanhalla paikalla, mutta pientä huonekalujen uutta ryhmittelyä on tapahtunut. Laitoin tilaukseen myös uuden olohuoneen sohvapöydän, mutta sen toimitusaika on 8-10 viikkoa, kääk! Noh, se tulee sitten kuin tulee..

Lisää sisustusuutisia siis tulossa. Käykäähän kurkkimassa 🙂

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest

Yksi kommentti

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *