Matkat

Sisustajan unelma: Sisustusliike Shishi

Sisustusliike Shishi Tallinna.

Tallinan helmi: Sisustusliike Shishi

Kävimme vielä ennen lomamme loppua pari päivää Tallinnassa kiertelemässä ja olin lukenut sellaisesta sisustusmyymälästä kuin Shishi, joka on kuulemma todella upea liike. Vietimme tuon pari päivää oikeastaan vain Kalamaja -aluetta kierrellen ja erityisesti Telliskiven alueella hengaillen. Myös meidän majapaikkamme oli Telliskivellä, lähellä Fotografiska valokuvataiteen museota.

Shishi sijaitsee myös Kalamaja -alueella, Noblessnerin satamassa. Tänne on hieman matkaa, joten mikäli majoittaudut Viru-keskuksen lähettyvillä tai Tallinnan vanhassa kaupungissa, melkein suosittelen taksin ottamista. Me kävelimme Telliskiveltä tänne ja tuo matka oli ihan ok.

Sisustusliike Shishi Tallinna.

Vaikuttava sisääntuloaula

En tiennyt yhtään mitä liike pitää sisällään ja oli mahtava astua sisään aivan eri tyyppiseen sisustusmyymälään, kuin mitä Suomessa on tottunut. Kysyin luvan muutaman kuvan ottamiseen (mukana tosin ei ollut kuin kännykkä), joten nyt te pääsette myös kurkkaamaan miltä Shishissä näyttää.

Liike on itsessään todella vaikuttava, sillä alueen rakennukset ovat tosi makeita ja hienosti uudistettuja. Täältä löytyy paljon tekokasveja ja kaikkea ihanaa sisustukseen liittyvää.

Sisustusliike Shishi Tallinna.

Sisustusliike Shishi Tallinna.

Puksipuut ja papukaijat olivat hauska yhdistelmä! Täällä oli paaaaljon isoja ruukkuja, mutta myös suuri määrä pientä helposti kotiin vietävää sisustusmuistoa.

Sisustusliike Shishi Tallinna.

Alla olevassa kuvassa näkyvä kukkaseinä oli todella hieno ja itse kukat olivat tehty paperista. Paperisia kukkia oli myynnissä useassa eri koossa.

Sisustusliike Shishi Tallinna.

Sisääntuloaulassa roikkui korkealla puissa lintuhäkkejä, jossa oli näitä pieniä tipusia. Linnut saa kiinnitettyä oksiin hakasella, joten ostin itsellekin pari lintua mukaan. Ajattelin, että näistä saa tehtyä näyttävän kukka-asetelman, kun lisää joukkoon oksia ja laittaa linnut niihin istuskelemaan.

Sisustusliike Shishi Tallinna.

Alueella toimii myös panimo ja kun tästä (alla olevasta kuvasta) jatkaa vielä eteenpäin/alaspäin, niin saapuu rantaan jossa on vierasvenesatama, ravintoloita ja kohta syksyllä ovensa aukaisee myös kaksi uutta museota.

Sisustusliike Shishi Tallinna.

Voi vitsi kuinka trendikkään ja houkuttelevan näköinen alue!

Tallinna noblessnerin alue.
Tallinna noblessnerin alue.

Noblessnerin alue on varmasti vielä koko ajan kehittymässä, joten saa nähdä miten paikka on muuttunut, kun tuolla pääsee seuraavan kerran käymään. Vahva suositus kuitenkin kaikille, jotka ovat kiinnostuneet hieman erityyppisestä Tallinnasta.

Telliskiveltä muuten kun käveltiin tänne, niin valittiin vahingossa reitti, joka kulki vanhan puutaloalueen läpi. On se jänne tuo kontrasti mikä alueiden välillä on! Enpäs ole nähnyt piiiitkään aikaan niin paljon pitsiverhoja ikkunoissa. Ajattelin myös tehdä vielä oman postauksen meidän Tallinna reissusta ja Telliskivestä, sillä se on oikeasti tosi kiva paikka ja muuttunut paljon tässä jo viimeisen viiden vuoden aikana, kun siellä ensimmäistä kertaa kävin.

Kivaa viikonloppua!

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *