Lastenhuone

Siro vaaterekki lastenhuoneeseen

Kirjoittelin postauksessa ”Vaateteline lastenhuoneeseen” erilaisista vaaterekki vaihtoehdoista, jotka sopisivat kivasti lastenhuoneen sisustukseen. Päädyin lopulta tähän kevyeen ja liikuteltavaan beigen sävyiseen vaaterekkiin. Vaatetelineessä on renkaat alla ja tangon korkeus on säädettävissä.

Tämä ei ehkä visuaalisesti ole se kaikkein kaunein, mutta tämän telineen koko, hinta ja muut speksit täyttivät tällä kertaa minun vaatimukset. Meidän lastenhuone on muutenkin hieman vaiheessa, sillä vielähän vauva ei täällä nuku. Paljolti tämä toimii siis lähinnä pyykkien kuivatus huoneena.

Rekin sivulta löytyy vauvan toinen hoitopiste ja lipasto vauvan vaatteille. Kuvia tästä lastenhoito nurkkauksesta löytyy mm. ”Hankintoja vauvalle”-postauksesta.

 

vaaterekki lastenhuoneeseen

 

Tästä on helppo napata nopeasti ulkovaatteet ja säilyttää muutenkin sellaisia vaatteita, jotka muuten saattaisivat unohtua lipaston pohjalle. Eli vaaterekin vaatteet vaihtuvat tässä tiuhaan tahtiin 🙂 Pieneksi käyneet siirretään jo pois käytöstä ja uutta sopivaa ja hieman vielä isoa vaatetta, voi laittaa tähän kätevästi tyrkylle.

 

vaaterekki lastenhuoneeseen  vaaterekki lastenhuoneeseen

 

Olen koittanut pitää vaatemäärän muutenkin aisoissa ja olenkin jo myynyt facebook-kirppareilla koon 50-56 vaatteet pois. Seuraavaksi pitäisi myydä koon 62 vaatetusta pois. Olen huomannut, että vaatepaketit ovat järkevin ratkaisu tähän puuhaan. Toki ns. parempia vaatteita kannattaa myydä yksitellen, mutta tärkeintähän on, että vaatteet päätyvät seuraavalle pienelle käyttäjälle, eikä tarkoitus ole missään nimessä ”tienata”. Tuo vaatteiden kuvaus ja myynti on muutenkin sellaista puuhaa, että huh huh! Tärkeintä siis vain on, että vaatteet menevät eteenpäin. Meillä muutenkin on käytössä vain kaksi laatikkoa vauvan vaatteille plus tuo vaaterekki, joten liikaa vaatteita ei tule hankittua ja säilöttyä.

 

Kivaa alkuviikko kaikille 🙂

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *