Asetelmat,  Koti ja sisustus

Seinäkalenteri vuodelle 2019

Vuosi 2019 on startannut käyntiin ja oli aika laittaa myös uusi seinäkalenteri paikoilleen. En ole ollut kauheasti ”kalenteri-ihmisiä”, mutta nyt sen käyttöä on pakko alkaa opettelemaan, jotta päiväkoti, työt, työreissut, harrastukset, yms. saadaan johonkin järkevästi ylös ja helposti nähtäville.

Ostamani kalenteri on bloggaaja/suunnittelija 2 x ilo designin suunnittelema Kauniimpi arki -kalenteri ja tarkoituksena oli antaa se alunperin sukulaiselle joululahjaksi, mutta enpäs sitten raaskinutkaan, haha! Tämä oli sen verran kaunis, että saapi nyt jäädä koristamaan meidän kotia (ja joululahjaksi keksin kyllä muuta ihanaa 🙂 ).

 

seinäkalenteri

 

Nykyään on kyllä paljon todella kauniita ja sisustukseen sopivia seinäkalentereita tarjolla ja osan pystyy myös tulostamaan ihan netistä. Stailasin tämän meidän kalenterinurkkauksen vielä pehmoisilla sävyillä ja sisustuselementeillä. Tosin itse kalenteri ei varmasti kyllä jatkossa tule näyttämään kovin siistiltä, mutta onneksi aina saa kääntää uuden puhtaan kuukauden esille.

 

seinäkalenteri

 

Ostin ennen joulua muuten tuon ruskean saviruukun Nougat -sisustusmyymälän ystävämyynneistä viiden euron hintaan. Siihen sopii todella hyvin pampaheinät ja kuivat eukalyptuksen oksat. Rouhea saviruukku sopii kyllä hyvin tähän vaaleaan ympäristöön.

 

seinäkalenteri seinäkalenteri seinäkalenteri

 

Oikein ihanaa vuotta kaikille!

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *