DIY

Ruusukranssi metallirenkaaseen

Pyöreät metalliset ja messinkiset renkaat olivat kovassa suosiossa joulun alla, ja niihin sommiteltiin ihania eukalyptus- ja havukransseja.  Myös itse tein joulun alla helpon eukalyptuskranssin, joka näkyy postauksessa ”DIY: Eukalyptuskranssi”. Lisäksi olen käyttänyt rengasta pääsiäiskoristuksissa ja tehnyt siitä kauniin ikkunakoristeen. Kuvia siitä löytyy postauksesta ”Metallirenkainen pääsiäiskoriste”.

Mielestäni kranssi sopii myös muihin vuodenaikoihin, kuten kevääseen ja siksipäs teinkin kauniin ruusukranssin kullan sävyiseen messinkirenkaaseen. Rengas on Srups-merkin ja olen ostanut sen viime vuoden Tukholman reissulta Designtorgetista.

Käytin tähän koristukseen vain kolme ruusunoksaa, mutta näyttävyyttä kranssiin saa toki tekemällä muhkeamman ruusuköynnyksen. Solmin ruusut kehikkoon läpinäkyvällä siimalla ja tulos on nätin ”hengetön”. Kannattaa solmia ruusut napakasti tyvestä kiinni, sillä kuivuessaan ruusut toki hieman nuupahtavat. Kranssi näyttää kuitenkin kauniilta myös kuivuneiden ruusujen kera.

 

diy ruusukranssi ikkunaandiy ruusukranssi ikkunaandiy ruusukranssi ikkunaan diy ruusukranssi ikkunaan

 

Laitoin kranssin ikkunaa kaunistamaan, mutta testasin sitä myös mustan Lundia hyllyn päätyseinälle. Kranssi näyttäisi varmasti upealta myös sängyn yläpuolella!

 

diy ruusukranssi ikkunaan diy ruusukranssi ikkunaan diy ruusukranssi ikkunaan

 

Tässä voisi käyttää hyvin myös esimerkiksi tulppaaneja! Täytyypä testata 🙂

Ruusuista viikkoa!

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest

Yksi kommentti

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *