Muu koti

Ruotsin Marimekko: Gudrun Sjödén

Kävin viime viikolla Otavamedialla aamiaisella ja pääsin tutustumaan 40-vuotissyntymäpäiviä viettävään Gudrun Sjödén merkkiin. Gudrun Sjödén oli minulle aivan uusi tuttavuus ja kävikin ilmi, että Gudrun Sjödén on vähän niinkuin Ruotsin Marimekko 😀 Mallistosta löytyy paljon värikkäitä vaatteita ja kodin tekstiilejä, jotka valmistetaan luonnonmateriaaleista. Silmiini pistivät raidat, pallot ja runsaat kukkakuosit. Oikeaa väriterapiaa siis!

 

ruotsin_marimekko

ruotsin marimekko

 

Alla olevat kuvat ovat Gudrunin nettisivuilta lainattuja, mutta niissä käy vähän ilmi millainen tyyli Gudrunin mallistossa on. Osa on siis melko hillittyä raitaa ja palloa, mutta kukkaprinttiä löytyy myös paljon! Osa vaatteista on omaan tyyliini ehkä hieman liian erikoisia, mutta vaatteiden idea onkin sopia mahdollisimman moneen makuun. Pidin kuitenkin kovasti siitä, että materiaaleina on käytetty mm. luonnonmateriaaleja, kuten ekopuuvillaa ja kierrätyskuituja.

 

ruotsin_marimekko

ruotsin_marimekko

 

Alla olevassa kuvassa näkyvä alkapakka villatakki on muuten ihana! Testasin villatakin materiaalia, ja kuinka pehmeä se olikaan! Myös maanläiheiset sävyt houkuttavat.

 

ruotsin_marimekko

Kuvat: Gudrun Sjödén

 

Gudrun Sjödénin sijaitsee Helsingissä Erottajankadulla, mutta myös nettikauppa palvelee. En ole itsekään tuossa Erottajankadun liikkeessä vieraillut, mutta pitääpä piipahtaa seuraavalla kaupunkikierroksella. 🙂

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // styleroom

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *